0

اخبار مجلس

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

میرتاج الدینی: زمان ارایه لایحه بودجه به مجلس باید بازنگری شود
چهارشنبه 22 آذر 1391  10:32 AM

تهران- معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی با یادآوری این که هیچ یک از دولت های گذشته در زمان مقرر لایحه بودجه را به مجلس تقدیم نکردند، گفت: زمان ارایه لایحه بودجه به مجلس باید بازنگری شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین ˈمحمدرضا میرتاج الدینیˈ در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران درباره زمان ارایه لایحه بودجه سال 1392 به مجلس توسط دولت اظهارداشت: در چند سال اخیر و در دولت های نهم و دهم به زمان ارایه لایحه بودجه کل کشور به مجلس خیلی توجه شده است که در گذشته این چنین نبوده است.

وی با بیان این که بنده چند دوره نماینده مجلس بودم و در حال حاضر نیز در دولت حضور دارم، تصریح کرد: زمان تقدیم لایحه بودجه کل کشور در آیین نامه داخلی مجلس نیازمند بازنگری است.

معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی یادآور شد: قانون بودجه سال 1391 کل کشور از خردادماه عملیاتی شد و در این زمینه هم دولت و هم مجلس تاخیر کردند، چرا که بودجه کار سنگین و گسترده ای است و بررسی و تصویب آن زمان زیادی می گیرد.

میرتاج الدین ادامه داد: زمان بررسی لایحه بودجه در مجلس نیز باید بازنگری شود، در آیین نامه داخلی مجلس، سه ماه فرصت برای رسیدگی به لایحه بودجه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با این روش زمان زیادی از سوی مجلس برای بررسی بودجه صرف می شود که باید این شیوه رسیدگی تغییر کند.

معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی همچنین گفت: زمان درنظر گرفته شده در آیین نامه داخلی مجلس برای رسیدگی به لایحه بودجه باید به نحوی باشد که دولت و مجلس بتوانند در زمان معینی بودجه را بررسی کنند.

میرتاج الدینی همچنین درپاسخ به سوالی درمورد بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان قطعا به بخشی از این طرح ایراد می گیرد.

وی افزود: بویژه در مواردی که اعمال قوه مجریه متمرکز در دیگر قوا شده است که این خلاف قانون اساسی است و هر تصمیمی که بخواهد اعمال قوه مجریه را محدود یا از آن عبور کند، مخالف قانون اساسی است.

معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی خاطرنشان کرد: این که هیات اجرایی مرکزی انتخابات در راس وزارت کشور باشد و روند انتخابات کشور را نیز در دست بگیرد، خلاف قانون اساسی است.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها