0

بهترین خاطره شما از راسخون

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون
پنج شنبه 9 آذر 1391  9:36 AM

نقل قول mamadreza74

با عرض سلام وخسته نباشید

داداش اولا اگه قرار باشه همه ی این مسائل جدی بحث بشه تو انجمن خیلی فضای خشک وبی روحی درست میشه برای کاربران حالا اگه فکر میکنید من بااین شوخی ها و این که به قول خودتون به مسخره میگیرم خیلی بی مزس و هیچ لطفی نداره چشم من دیگه با راسخون یه شوخی هم نمیکنم اما اینا بدونید بیشتر کاربران برای فضای پر روح راسخونه که پایبندش هستن نه یه فضای خشک وخیلی جدی///دوما من میگم اگه قرعه کشی کردین دیگه ننویسین بهترین خاطره شما میتونستید بنویسید به قید قرعه برنده شده///سوماّ من برای جایزش نگفتم حالا چه یک امتیاز بهش داده باشید چه هزار امتیاز و چه یک حج عمره من فقط منظورم اینه اگه مینویسید بهترین واقعا بهترین را انتخاب کنید حتی اگه خودتون داوریش را به عهده میگیرید .حالا من یه سوال دارم ازت دادا فقط میخوام ببینم به نظر خودتون این پستی که انتخاب کردید بهترین خاطرس؟؟؟

سلام مجدد.

تفکرات خشک و بی روح مانع از ایجاد فضای گرم برای راسخونی ها می شود اما گاه حرف بی منطق ولو با لفظ شوخی از هزار حرف جدی آزار دهنده تر است. برادر گرامی بنده عرض کردم هر چند قرار بر انتخاب برترین خاطره بود اما چند خاطره خوب ارائه شد که انتخاب را سخت می کرد. شما نظر شخصی خود را گفتید اما ممکنه کاربر بعدی دو سه پست دیگر را انتخاب کند (بر فرض که یکی از پست های پیشنهادی شما را انتخاب می کردیم، چنین اعتراضاتی بدنبال داشت: چرا از بین مدیران انتخاب کردید و حق و ناحق کردید و از اول می گفتید که فقط مدیران شرکت کنند!!!). در این مواقع عدالت حکم می کند قرعه کشی صورت بگیرد حتی اگر مبنای انتخاب برترین باشد چرا که برترین برترینی وجود نداشت. اگر یک خاطره در بین خاطرات، گل سر سبد بود نیازی به قرعه کشی نبود اما خاطراتی که ارائه شد، از لحاظ ارزشی یکسان محسوب می شدند و مجبور به قرعه کشی شدیم تا حقی ضایع نگردد. 

شما دقیق بفرمائید مشکل شما چیه؟ اینکه چرا قرعه کشی کردیم (که دلیل آنرا چند بار توضیح دادم) یا اینکه چرا به پاچه خواری امتیاز دادیم(که ادعای شماست و همانطور که گفتم در قبال حرفتون مسئولید)؟ 

امیدوارم این بحث را خاتمه دهید و بیش از این با گفتن برخی حرفها دیگران را تحقیر نفرمائید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها