0

بهترین خاطره شما از راسخون

mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون
چهارشنبه 8 آذر 1391  3:00 PM

نقل قول yasbagheri

دوست عزیز کسی نسبت به این تاپیک اعتراضی نداشته و این خود شما هستید که فضای سایت راسخون را با این مطالب به یک فضای خشک تبدیل میکنید من هم مثل بقیه دوستان در این تاپیک شرکت کردم و قرعه به نام من شده است حال اگر جنابعالی اعتراضی دارید  من از تمام مسئولان با کمال احترام خواهشمندم این امتیازتقدیم این کاربر گردد تا شاید این مسأله خاتمه پیدا نماید . البته باز هم اگر ایشان نسبت به این موضوع اعتراضی نداشته باشند .

کاربران واقعی راسخون در هر یک از بخشها و تالارها سعی میکنند به نظرات مدیر تالار و سایر کاربران راسخونی احترام بگذارند این شما هستید که موضوع را کاملا از روال عادی خودش خارج کردید بنده احتیاجی به این امتیاز ندارم و خواهش میکنم از مدیران تالار این امتیاز به کاربر دیگری تعلق گیرد.

دوست عزیز من من قصد ندارم به شما توهین کنم اما اگر تمام خاطرات را خونده باشین بهتر از خاطره ی من وشما هم واقعا هست به خدا من منظورم این 500امتیاز نیست من تنها حرفم اینه که ننویسن بهترین خاطره بنویسن برنده به قید قرعه همین////من هیچ امتیازی نمیخام به خدا ////اگه به نظر شما من کاربر حقی ندارم که مشکلات یا.... بگویم وفقط وفقط باید مدیران صحبت کنن مشکلی نیس من دیگه لال میشوم همین

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها