0

بهترین خاطره شما از راسخون

fatemehalipor
fatemehalipor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 132

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)
شنبه 13 آبان 1391  4:12 PM

یادم میاد اولین بار که با سایت راسخون آشنا شدم تقریبا 2 سال پیش بود وقتی فروشگاهش رو دیدم که برای خرید فقط نیاز به حسنه داشت اول باور نکردم با کلی تلاش 600 امتیاز جمع کردمcool بعدش فقط یک کتاب سفارش دادم برام جالب بودم این موضوع راسته یا سرکاری !!!!!! بعدش کم کم با بخش های دیگه این سایت آشنا شدم قسمت نرم افزار فیض آنلاین مسابقات انجمن ... - یادمه وقتی که کتاب به دستم رسید کلی ذوق کردم

یادمه تابستون امسال که برای طرح بها ثبت نام می کردن با کلی شوق و ذوق ثبت نام کردم و منتظر مطالب طرح بها بودم اولین مطلب که روی سایت گذاشته شد به سرعت رفتم سراغش و خوندمش و برای خودم خلاصش کردم ولی از بعد اون دیگه سراغ مطالب نرفتم و مطلب ها روی هم تلمبار شدن دو روز قبل از امتحان که توی شهریور بود از صبح تا شب نشستم کل مطالب و زیر و رو کردن و به این فکر می کردم که چرا همیشه دقیقه نودی هستمsmiley دقیقا کاری که الان دارم با درس های دانشگاه انجام میدم البته تا الان این روش جواب داده و توی طرح بها هم قبول شدم ولی متاسفانه هنوز مدرکی به دستم نرسیده و من همچنان منتظرمindecision

تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 architect0811 nargese_montazer mamadreza74 abdo_61 mehdi0014 iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها