پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)
شنبه 6 آبان 1391 6:58 PM
سلام
یکی از خاطراتم برمیگرده به جوایز
بعد گذشت دو ماه دیدم جایزه ای در کار نیست و ایمیل مربوط به جوایز به دست مسئولین نرسیده ؛ از طرفی هم خواهرم کلی بهم گیر داده بود که جایزه هات چی شد و از این حرفا
منم دنبال یه راهکار اساسی بودم که تو تاپیک مربوط به جوایز داستان زیر رو گذاشتم :
داستان یک کاربر آرزو به دل مونده
یه روز روزگاری یه کاربری عضو راسخون شد که برای اولین بار کاربر برتر شد و قرار بود بهش جایزه بدن
بله دوستان اون به خاطر جایزه خیلی خوشحال بود اما شرط اصلی گرفتن جایزه رسیدن ایمیل به دست مسئولین بود که هیچ وقت اون ایمیل نرسید این کاربر شکست خورده خیلی وقته بی خیال جایزه ی تیر ماهش شده تا چه برسه به خرداد
این کاربر از اولم جایزه واسش ارزش چندانی نداشت و فقط به خاطر دلش میومد راسخون چون دیگران جایزه رو میگرفتن اونم میخواست بگیره
.................................
و بدین ترتیب بود که جایزه ها به دستم رسید
آخه کلی جایزه بود که مربوط به کاربر برتر شدنم در خرداد و تیر و مرداد ؛و سابقه ی ساوه سرا میشد
و هم اینکه یه جایزه ی اهدایی هم به من دادن ؛ از این گذشته یه ساک ورزشی هم به اشتباه که مقصر خودم بودم و البته واسم بدم تموم نشد برنده شدم
خود ساک ورزشی کلی قضیه پشتشه که بی خیال
اما واستون بگم از روزی که پستچی جایزه ها رو میاورد؛ بریده بودم از خنده ؛ پستچی اول رفت و بعد نیم ساعت یه پستچیه دیگه دو تا از جایزه هام رو آورد و همین جور تا چند روز هرکسی زنگ خونمونو میزد پستچی بود تا اونجا که یه روز بنده خدا پرسیده بود که این بسته ها چیه از اصفهان میاد
متاسفانه خودم نبودم وگرنه یه تبلیغ درست حسابی میکردم