0

بهترین خاطره شما از راسخون

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)
شنبه 6 آبان 1391  12:25 PM

با سلام خدمت شما

یکی از بهترین خاطرات ما از راسخون رفتن به نمایشگاه اونم به صورت ناشناس بود.

اول که رسیدیم با توجه به اینکه می دونستیم بی وفا هم اونجاست رفتیم گفتیم بزار یه کاراگاه بازی دربیاریم.

تا رسیدیم بلند شد اومد سمتمون.

سلام و احوال پرسی کردیم.

بی وفا رو لپ تاب قسمت های مختلف راسخون رو توضیح می داد.

رسید به انجمن و گفت که بیشتر فعالیتش در حوزه انجمن هست.

ما هم از خدا خواسته روش کلیک کردیم.

در مورد انجمن توضیح داد.

در مورد تالار گفتگوی آزاد  گفت  و گفت که ما در این تالار در مورد مسائل مختلف صحبت می کنیم.

ما باز روی تالار گفتگوی آزاد کلیک کردیم.

بی وفا گفت که در این تالار به تازگی چند قسمت اضافه شده و گفتگو در باب راسخون رو مثال زد و تاپیک معروف جمله سازی رو  مثال زد.

ما هم مثلا با تعجب پرسیدیم.

چه جالب اینجا در مورد راسخون هم بحث می کنید؟ روش کلیک کردم.

کلی ازش سوال کردیم.از جمله در مورد برترین کاربران موجود در بالای انجمن و هم چنین کاربر قدرت و چند تا کاربر دیگه که مثلا با تعجب پرسیدیم اینا کی هستن.

تو سوالام بعضی مواقع خندم می گرفت و خودمو خیلی سخت می تونستم کنترل کنم.بی وفا هم شک کرده بود.

بعد از کلی سوال پیچ کردن مسئولین نمایشگاه و بی وفا.

اخرش خودمونو اینجوری معرفی کردیم .

یه چیزی بگم ناراحت نمی شی؟ گفت نه گفتم قول؟

گفت قدرتی ها؟

دست دادیم همدیگه رو بغل کردیم،

خوش خرم و شاد و شنگول !!!

به ما که خیلی خوش گذشت جای شما خالی.

اونجا بازم اتفاق جالب و خوب افتاد،

از جمله اینکه ما متوجه شدیم روز قبلش مدیر abdo_61 اومده بود و با بی وفا کلی خوش و بش کرده بودن، یه اتفاق جالب دیگه هم در مورد این مدیر افتاد که من در خواست می کنم اگر این مطلب رو می خونن و صلاح هست بیان خودشون بگن که چی شد.

چون مدتی از اون روی داد گذشته ممکنه چیزی اضافه و یا کم شده باشه که شرمنده.

اولین محصول بازار سیاه انجمن:

عکس های مسئولین نمایشگاه  و بی وفا موجود هست افرادی که تمایل دارن قیمت پیشنهادی خودشون رو بدن.

عکس ها به بالاترین پیشنهاد ارسال میشه.

این چند عکس در یک پک  شیک و شکیل و با هولوگرام انجمن راسخون برای کابران ارسال میشه.

توجه:تکثیر و پخش عکس های این عزیزان ، بلامانع است.

ضمنا عکس هایی که قراره به لیست عکس ها اضافه بشه، عکس مسئول روابط عمومی، مدیر ارشد و مسئول واحد کاربران هست.

دوستانی هم که می خوان در بدست آوردن این عکس ها کمک کنن اطلاع رسانی کنند تا با هم همکاری داشته باشیم.

به دوستانی که اولین خرید رو داشته باشن یک عدد مین گوجه ای (وقتی رفتیم نمایشگاه بهمون دادند) اشانتیون داده میشه

بااحترام

تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon nargese_montazer mehdi0014 fatemeh313 nezarat_ravabet nikbakht88 abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها