آشپزی آفریقایی
یک شنبه 23 آبان 1389 8:29 AM
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش میدهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش میدهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.
● لگیمات آفریقایی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ شکر:سه چهارم لیوان
▪ خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمی
▪ شیرخشک: یک قاشق غذاخوری
▪ آب: ۲ لیوان
▪ روغن: ۴ لیوان برای سرخکردن
● طرز تهیه:
۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.
۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست میکنیم.
۶) لگیماتها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی میچینیم.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...