پاسخ به:چرا راسخون به اینجا رسیده؟
جمعه 14 مهر 1391 9:46 PM
با سلام خدمت شما
یکی از دلایل موفقیت راسخون وجود انجمن هست.
درست شنیدید.
تو انجمن هست که کاربران در مورد موضوعات مختلف با هم صحبت می کنند.
حتی گاهی ممکنه به مشاجره هم بکشه.(اگه بازم منفیه مثبترش کنم؟)
وگرنه شما می یومدی راسخون اگر فیلم می خواستی دانلود می کردی و می رفتی
اگر نرم افزار می خواسستی از اون استفاده می کردی و می رفتی. و به نوعی اون طور که باید و شاید پا یند راسخون نمی شدی.
البته ممکنه یه کاربر هم روزی یه بار مثلا به قسمت نرم افزار راسخون سر بزنه ببینه نرم افزتر جدیدی گذاشته یا خبر؟ و همین طور موارد دیگر موجود در راسخون.
ولی خوب شما راسخون بدون انجمن رو با راسخون با انجمن زمانی می تونی مقایسه کنی که توجه داشته باشی:
اکر راسخون انجمن نداشت. ما اینجا در مورد راسخون صحبت نمی کردیم. و کلی موارد از این دست رو میشه مثال زد.
در انجمن
کاربران هستند دوستانی داری، مخالفانی داری، حتی گاهی دشمنانی داری. با هم صحبت می کنید نظر می دید، از نظرات همدیگه استفاده می کنید.گاها ناراخت می شید و بعضی مواقع هم عصبانی میشید. و ....
از جمله موارد دیگه،وجود مسئولین انجمن هست.
انجمن راسخون بدون مسئولینی که یه سری از شرایط رو داشته باشن،به نظر من انجمن یک نواخت رو رقم می زنه.
از چه نطر یکنواخت؟
از این نطر که مثلا اگر مسئولین انجمن راسخون ، خیلی صبور نبودن، بخورد چکشی داشتن.فقط یه طیف خاصی از کاربران در انحمن فعالیت می کردند.
اما الان می بینیم طیف وسیعی از کاربران فعال هستند. و موجودند.
من چند وقت پیش دیدم، بانویی دارای فرزند اومده داخل تاپیک هر چه می خواهد دل تنگت بگو مطلب گذاشته، من که از این حرکت خیلی خوشحال شدم.
شما حساب کنید چه نوع بستری باید فراهم بشه تا یک بانوی متاهل در اینترنت بیاد دل نوشته بزاره. همه هم با رعایت کامل موازین ازشون استقبال کنن.
ضمنا مسئولین هم از پیشنهاد های جدید استقبال می کنن و هم چنین نظرات کاربران رو هم دخیل می کنند در انجمن.
یه رفتار دیگه هم می تونستیم از مسئولین ببینیم.
مثلا مسئولین زمانی که کاربری نظری پیرامون تغییر یه قسمت در انجمن میده، می تونن مخالفت کنن بگن همینی که هست می خوایی بخوا، نمی خوایی نخوا.!!!!!
اما همه می دونیم این طور نیست.
به نوعی میشه گفت انجمن مسئولین انعطاف پذیری داره.
و مواردی دیگه که انشاالله عمری باقی موند و حافظه یاری کرد اطلاع رسانی می کنیم.
ضمنا نظر در مورد مطالب بالا هم یادتون نره.
با احترام