رئیس ستاد اقامه نماز گفت: اگر دختر و پسر را در دانشگاه جدا کنیم راه فساد کردن کم می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی روز سه شنبه در دومین نشست تخصصی مددکاران و مشاوران نیروی انتظامی اظهار داشت: باید یک بودجه فوق برنامه به پلیس به منظور ارتقاء برنامه های پیشگیری داده شود.
وی در خصوص فعالیت مشاوران گفت: مشاوران ، جامعه شناسان و روانشناسان باید از دید قرآن صحبت کنند و در بین مردم دارای محبوبیت باشند. باید روانشناسان را تطهیر کرد و آنهایی که با قرآن نیستند بروند دنبال کارشان و افرادی که با قرآن مانوسند بکار خود ادامه دهند.
این استاد اخلاق خواستار راه اندازی سایت انتقال تجربه شد و افزود: افراد باید در جامعه تجربه های خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
رئیس ستاد اقامه نماز با انتقاد شدید از وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش درس هایی را به دانش آموزان ارائه می دهند که یک در میلیون به درد می خورد. من نمی دانم به چه میزان آموزش و پرورش قاتل یا خائن است . در برخی از درسها می گویند که باران آمد در حالی که این جمله نشان دهنده تفکر کمونیست ها است. ما همیشه باید بگوییم خدا قرآن را آورد. کتابها بر اساس نیازها نوشته شده است و درسهایی که ارائه شده است نه واجب و نه مستحب است. آنها باید آیین همسرداری و معاشرت را یاد دهند.
وی با بیان اینکه گاهی وقت ها فتنه ها به علت عفو بوجود می آید تاکید کرد: همیشه گفته ام که راه کم کردن فساد در جامعه جداسازی دختر و پسر است. کشوری که دارای دانشگاه بیشتری باشد عامل جنایتش نیز بیشتر است.
قرائتی تاکید کرد: برخی از روانشناسان ما اگر کفششان برعکس شود روانشان به هم می ریزد. من آن روانشناسی و علمی را قبول دارم که با قرآن برابر باشد.