پاسخ به:خاطرات امیر سرلشگر شهید منصور ستّاری
جمعه 7 مهر 1391 7:41 PM
اولویتباکم در آمدهاست
« سرهنگ محمد علی شاه حیدری »
یکی از برنامههای شهید ستاری کمک به خانوادههای کم درآمد نیروی هوایی بود . ایشان تصمیم گرفتند در مجتمع مسکونی قصر فیروزه ۲ ، محلی را برای کار و فعالیت خانوادههای کم در آمد و بیسرپرست تأسیس کنند تا بدین طریق هم تولید به دست آید و هم خانوادهها از دسترنج خودشان منبع درآمدی داشته باشند . از این رو دستور احداث کارگاه خیاطی را در این مجتمع مسکونی صادر کردند .
تیمسار ، بعد از مدتی کار را پیگیری میکنند و میبینند هنوز انجام نشده است . به قصر فیروزه میروند و همه کسانی را که به نوعی در انجام آن کار نقشی داشتهاند ، احضار میکنند .
من و چند تن از فرماندهان که از ماجرا باخبر شدیم ، بلافاصله به قصر فیروزه رفتیم . تیمسار علت عدم انجام کار را پرسیدند . یکی از فرماندهان گفت :
ما از اداره مهندسی درخواست تهیه نقشه کردهایم ، ولی هنوز مهندسین نیامدهاند .
تیمسار گفتند :
-برای ساخت یک سوله ، نقشه مهندسی لازم نیست . بروید یک متر و مقداری گچ بیاورید ! من خودم نقشهاش را میکشم .
بعد از اینکه وسایل را آوردند ، تیمسار با کمک بنده و دو سه نفر دیگر نقشه یک سوله را در آنجا پیاده کردند و سپس به من گفتند :
این هم نقشه مهندسی ، حالا شما ، چهار تا مثل همین را در کنار این پیاده کنید .
از آن روز ساخت کارگاه آغاز شد و با پیگیریهای مستمر تیمسار در مدت کمی ساخت سولهها به پایان رسید . ایشان تعداد ۶۰ دستگاه چرخ خیاطی تهیه کردند و مسئولیت کارگاه را به جناب سروان « علی سیاهپوشان » سپردند .
تیمسار ، ضمن دادن رهنمودهایی از ایشان خواستند اولویت کار را به خانمهایی بدهند که شوهر خود را از دست دادهاند و چنانچه کار خیاطی بلد نیستند به آنها آموزش داده شود .
این کارگاه خیاطی به پیشنهاد تیمسار ستاری « مجتمع فنی و حرفهای شهید بهشتی » نامگذاری شده است .”
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.