0

نظرتون چیه ؟؟!! نجات یک فرد، نجات یک اجتماع

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:نظرتون چیه ؟؟!! نجات یک فرد، نجات یک اجتماع
جمعه 7 مهر 1391  2:43 PM

با سلام خدمت شما

نجایت یه فرد، مساوی شده با نجات جامعه یعنی اینکه :

اون موتوری ای که داره خرجشو از موتورش درمیاره دریابی نه آسفالت کردن جاده و کوتاه کردن دو نقطه و یا مونوریل نیمه کاره قم. نه بابا فعالیت های عمرانی واجبه!!!!

اون جوونی که برای ازدواج نه خودش و نه خانوادش شرایط مالی خوبی ندارن، دریابی، و اگه بین بالا بردن مدل ماشینت و ازدواج یه جوون گیر گردی ، نجات اون جوون رو انتخاب کنی. نمیشه زنم پدرمو در میاره!!!!

یا اینکه اگه می خوایی خرج کنی برای بهتر کردن لوازم خونت و مدل بالاتر کردن اونا و میبینی دختری جهیزیه نداره، اون عروس رو انتخاب کنی. نه،ماه بعد دختر عموم مهمونمونه باید بیاد ببینه وسایلمو!!!

اگه ازدواجت با 50 میلیون هم می چرخه و شما می تونی 100 میلیون خرج کنی،ما به تفاوتشو بدی یه جوون کار بلد بدون سرمایه کاری برا خودش دست و پا کنه. اصلا، می خوام عروسی پسر من تک بشه تو محل !!!!

برای نجات شکم فرد و جامعه، یعنی اینکه سکوت نکنی در مقابل تبلیغات چیپس و پفک و نوشابه و سوسیس کالباس، و شروع کنی با قول و فعل و عمل، اقدام علیه این موارد.مگه میشه؟ من یه روز پفک نخورم می میرم.

نتیجه اینکه : اصلا به من ربطی نداره دیگران در چه وضعیتی هستن.!!!! من خودم برای خودم مهمه. من کار کردم، پول در آوردم بدم دیگران؟؟

با احترام

تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 farshon hojat20 siasport23 ahmadkooti nikbakht88 dadagholam
دسترسی سریع به انجمن ها