0

اعلام موضوع این تاپیک

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:اعلام موضوع این تاپیک
پنج شنبه 6 مهر 1391  12:46 PM

سلام مجدد :

این هم اعتراض بنده به یکی دیگر از نام های کاربری :

"

با سلام:

لطفا به نشانی زیر سری بزنید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/640465/page14

کاربری تازه وارد با نام کاربری ای ثبت نام کرده که خیلی زیبنده نیست .به همین بسنده می کنم که ، انتهای نام کاربری ایشان 71 است . خیلی خوبه که شخصی در راسخون بر روی نام های کاربری نظارت بیشتری داشته باشد . خواهشمندم در صورت امکان با کاربر یاد شده تماس تلفنی یا ایمیلی گرفته و ضمن تقدیر از این که  راسخون را انتخاب کرده و در همین شهریور ماه عضو سایت شده اند و برای اولین بار به واسطه ی مسابقه ی پیش بینی پای به انجمن های راسخون گذاشته اند ، از ایشان درخواست شود چون تا به حال فعالیت زیادی هم نداشته اند ، در همین اوایل کار این نام کاربری را رها کرده و نامی زیبنده ی خودشان و کاربران و راسخون برگزینند.

سپاس "

لازم به ذکر است که مسئول محترم انجمن های راسخون جواب این پست بنده را داده بودند . این پست در صفحه ی 28 قسمت ایشان موجود است و مروط به تاریخ 22 شهریور است . ولی بنده صفحات آن روز تا امروز را که بررسی کردم جواب ایشان به پست خودم را مشاهده نتوانستم بکنم ! دست آخر اینکه در آن جواب هم باز جوابی در همین مایه های جواب بالا به بنده داده شده بود .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
sarhang AfifAbaadGarden QuranGate Farimah nasirolmolkmosque
دسترسی سریع به انجمن ها