0

اعلام موضوع این تاپیک

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:اعلام موضوع این تاپیک
پنج شنبه 6 مهر 1391  12:38 PM

سلام حاج اقای عزیز ؛ استاد گرانقدر:

ببخشید استاد به نظر من ورود شما و بیان نظرتون در این موضوعی که الان کپی میکنم واجبه :

ملاحظه بفرمائید:

"

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول bivafa

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

سلام مدیر محترم انجمن ها :

بی زحمت نشانی زیر را ملاحظه بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/654125/page1/

امضای این کاربر دو کلمه ی گرامی دارد که هردو با نقص املاء شده اند . نمیدانم مسئول بررسی و تائید امضای کاربران چه کسی است ، اما به نظرم خیلی دقت نمی کنند . این امضاها زیبنده ی سایت نیست . لطفا اگر پس از بررسی اشکالی در آن دیدی ، به کاربر مربوطه اطلاع رسانی نمایید تا آن را عوض کند .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

قبلا حضورتان در این رابطه توضیحات کافی داده شده است. امضاء مجازی همانند امضاء حقیقی بسته به انتخاب و خواست شخصی افراد تعیین می شود و هر کس می تواند هر امضائی برای خود در نظر بگیرد.

البته اگر امضاء یا آواتار در تضاد با آرمان های پرتال راسخون و نقض کننده ادب، اخلاق، قانون و مخالف با اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی  و سایر موارد از این قبیل باشد، به هیچ وجه مورد تائید مسئول مربوطه قرار نخواهد گرفت و تذکرات لازم به کاربر مربوطه ابلاغ خواهد شد.

با تشکر فراوان

سلام.ببخشید وارد موضوع شدم. اما بنده در این مورد مثالی که doctor114 زدند و با توجه به توضیحات خود شما،حق را به ایشان میدم/ امضا این کاربر "سد ممد" است که در واقع میبایست همان "سید محمد" میبود! خب اینکه ایشان بیایند و نام پیامبر گرامی را به صورت شکسته بکار ببرند آیا زشت نیست؟ آیا نوعی بی احترامی به نام پیامبر نیشود؟! شاید در عرف و صحبت های روزانه به اشتباه و براساس عادت مردم به اشتباه اینگونه همدیگر را خطاب کنند،اما در جایی مثل سایت راسخون که یک سایت فرهنگی است و خودش باید آغاز کننده و مروج فرهنگ های صحبح باشد،بهتر است صحیح هر چیزی در آن قرار گیرد!!

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وتشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

فکر می کنیم اگر شخصی نامی را با بی احترامی تلفظ نماید، هیچ نقص و عیبی بر صاحب اصلی نام وارد نیاید و بیشتر شخصیت و خصایص اخلاقی خود را در معرض قضاوت دیگران قرار می دهد. برخی از اسامی در اثر تبعیت از عرف اجتماعی و در طول سالها به گونه ای دیگر بکاررفته اند و چه بسا هیچ بی احترامی و بی ادبی در آنها مطرح نباشد.مثلا اگر شخصی را با نام "ممد آقا" صدا زنند، ممکن است شخص به هیچ عنوان ناراحت نگردد. به نظر من، انتساب نام ذکر شده در امضاء این شخص به پیامبر اکرم(ص) نادرست تر از کاربرد اولیه آن در امضاء است.

در صورت نیاز می توانید با مسئول محترم روابط عمومی که تائید امضاء ها را انجام می دهند، مکاتبه نمائید.

با تشکر فراوان

سلام مدیر گرامی:

باراک اوباما هم گفته که ما جلوی انتشار فیلم موهن رو نمیگیریم ، چون مخالف آزادی بیان هست و هرکسی نمیخواد نگاه نکنه !!! این فیلم ایجاد دشه و آن ها میگن اگر میدانید بد است ، نگاه نکنید !  الان شما هم تقریبا دارید همینو میگید !!!!!!!!!!!!!!!! کاربر نام های مقدس را خواسته یا ناخواسته به سخره گرفته و شما میفرمائید بد بودنش به صورت نوشتاری مهم نیست ، مهم اینه که بد تلفظ نشه !!!!  خیلی متاسفم ! من که خداییش هنوز به خودم و bivafa بیشتر از شما و کاربر یاد شده حق میدم .

سپاس از شما .  "

خیلی خوبه که شما که همه قبولتون دارند و تجربه و تخصص لازم در این زمینه را دارید اعلام نظر بفرمائید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
bivafa sarhang AfifAbaadGarden QuranGate Farimah nasirolmolkmosque
دسترسی سریع به انجمن ها