0

نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 26 مهر 1391  10:49 AM

اما نمایندگان مجلس چه نظری درباره فیلتر شدن جی میل دارند؟
 1- آیا در جریان فیلتر شدن پست الکترونیک جی میل هستید؟ 2- علت فیلتر شدن جی میل چه بوده است؟ 3- نظر شما درباره فیلتر کردن جی میل چیست؟

پاسخ نمایندگان مجلس به این سه سوال را بخوانید:

محمد دامادی نماینده مردم ساری: منظورتان گوگل است؟ نمی دانم. من گوگل را شنیده بودم که قرار است فیلتر شود. البته از منابع رسمی نشنیدم. از منابع غیر رسمی شنیدم که در اعتراض به ادامه پخش فیلم موهن به پیامبر انجام شده است.

مهناز بهمنی نماینده مردم سراب: در حد پیامک هایی که برایم آمده در جریان هستم. ببخشید من وقت ندارم. بعد صحبت می کنیم.

محمد فیروزی نماینده مردم نطنز: خیر من اطلاعی ندارم. علت آن را هم نمی دانم.

محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز: من در جریان نیستم. نظر خاصی ندارم.

محمد علی مددی نماینده مردم میانه: خیر من اطلاعی ندارم.

غلامحسین شیری نماینده مردم هشترود: نه. من در جریان نیستم و نظر خاصی ندارم. من شنیدم که گوگل را تحریم کردند و جی میل را نشنیدم.

میرقسمت موسوی اصل نماینده مردم گرمی: دقیقا در جریان نیستم. اطلاعی ندارم.

محمد علی عبدالله زاده نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان: نه متاسفانه. من اطلاعی ندارم.

اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان: چه کسی فیلتر کرده؟ من از این موضوع اطلاع ندارم؛ ولی از موضوع تحریم گوگل اطلاع دارم. اساسا این موضوع یک فضای ارتباطی است. اکثر گردش ایمیل های ما گردش نامه های معمولی است. علت فیلتر آن را نمی دانم ولی احتمالا مربوط به حوزه پدافند غیر عامل می باشد. بنده با این امر مخالفم چون گردش اطلاعات طبقه بندی شده ما باید در محیط ایمن رد و بدل بشود و چون این سیستم ها کمک می کند که ارتباطات ما با افراد در حوزه ارتباط شخص به شخص بیشتر شود باید از این فضای اینترنتی استفاده کنیم و در فیلتر آن به نظر من کم لطفی شده است. چون از سرعت تقسیم یا توزیع اطلاعات جلوگیری می کند و اتفاق خاصی نمی افتد.

محمد سعید انصاری نماینده مردم آبادان: توضیح بیشتری می دهید چون من بیمارستان بودم و خیلی خبر ندارم. فکر می کنم علت آن مربوط به تحریم ها باشد.

محمد اسماعیلی نماینده مردم زنجان: نه اطلاعی ندارم. علت آن را هم نمی دانم.

ناصر سودانی نماینده مردم اهواز: من این دو سه روز مشغول درمان بودم و اطلاعی ندارم.

ناصر کاشانی نماینده مردم زاهدان: پست جی میل؟ من از جی میل استفاده نمی کنم. نه در جریان نیستم و از علتش اطلاعی ندارم.

حامد قادرمرزی نماینده مردم قروه: بله در جریان هستم. به دلیل انتشار فیلمی که درآن به پیامبر رحمت و رافت بی احترامی شده بود این امر صورت گرفت و من تحریم استفاده از این سرویس را به صورت پیامک در حجم انبوه در حوزه انتخابیه خودم منتشر کردم. من با فیلتر جی میل موافق هستم و کار خوبی بود. چون شرط اول دموکراسی احترام به عقاید دیگران است و در این کشورها که ادعای دموکراسی می کنند مسلمانان زیادی حضور دارند که بی احترامی به پیامبر خط قرمز آنها محسوب می شود.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان: نه در جریان نیستم. کلیات آن را می دانم اما اطلاع دقیقی ندارم. خبر فیلتر شدن آن را شنیدم اما علت آن را نمی دانم. اگر اطلاعات کامل تری داشته باشم می توانم اظهار نظر کنم. اگر اجازه بدهید نیم ساعت دیگر می توانم در خدمتتان باشم.

عطالله سلطانی صبور نماینده مردم رزن: نه. در جریان نیستم. خیر. علت آن را نمی دانم.

رضا رحمانی نماینده مردم تبریز: من اطلاعی ندارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها