پاسخ به:نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 26 مهر 1391 8:28 AM
با سلام و خسته نباشید
اصولا کار فیلتریگ خوب نیست باید فرهنگ سازی کنیم تا اینکه از چیزی نهی نکنیم وقتی کسی را از چیزی بازداریم نتیجه منفی می دهد این را همه می دانیم و امید واریم که بتوان با مسئله فرهنگی بتوان مردم را به سمتی سوق دهیم نه اینکه از چیزی منع کنیم و نگذاریم تا به آن سمت بروند و با این کار حساس تر می شوند و بیشتر به آن سمت می روند
با سلام
چون فرهنگ سازی نتیجه بازدارندگی ندارد بهترین گزینه فیلترینگ هست
به نظر من امکان این وجود ندارد که با فرهنگ سازی مانع رفتن کاربران به سمت سایتهایی بشویم که نباید بروند
حس کنجکاوی که در موقع فیلترینگ به ما می گوید برو ببین این سایت چه مطلبی گذاشته که با فزهنگ سازی کمرنگ نمی شود
و هنوز در درون مان وجود دارد اون وقت یک دلیل دیگری پیدا می کنیم تا برویم و کنجکاوی کنیم فیتترینگ چون امکان شکستن
و رد شدن از آن برای هر کسی فراهم نیست ویا به راحتی امکان پذیر نیست بسیاری را در همان اوایل کنجکاوی منصرف می کند
با سلام
در مورد بازدارندگی باید بگویم که این کار هم بازدارندگی ندارد آن کسی که بخواهد به سایتهایی که مورد نظر شماست برود به راحتی می تواند پس این کار زیاد فرقی به حال او ندارد گروهی کثیری از افراد هم که اصلا دنبال اینگونه سایتها نیستند می ماند گروهی اندک که نمی توانند بروند یعنی ما فیلترینگ را برای این گروه اندک انجام می دهیم من که فکر نمی کنم اینگونه باشد. این که خیلی ها از همان اوایل کنجکاوی منصرف می کند من هم موافقم.