0

نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 12 مهر 1391  9:39 PM

نقل قول bivafa

با سلام خدمت شما و آرزوی سلامتی

انشاالله که سرماخوردگی که صحبتشو کردی برطرف شده باشه.فکر می کنم اگه شبا زود بخوابی بهتر هم بشی !!!!

دوست عزیز شما به قضیه اینطور نگاه کن.

یک موتور جستجوییی مورد استفاده و استناد ماست که ما روش کنترل و مدیریتی نداریم. که حتی در انجمن وقتی صحبتی میشه از گوگل برای ما سند رو می کنن. برای اینکه نشون بدن مطالبی که در انجمن ارسال شده  کاربرد داشته از گوگل استفاده می کنن که این غلطه.

اتفاقا من مشکلم با اون می دانیم و می توانیم هست. این جوری که من و شما  و کابرای دیگه کفتیم کارمون لنگ می مونه. یعنی می دونیم اما نمی تونیم چون کارمون لنگ می مونه.

شما فرض کن گوگول امروز اعلام کنه.از فردا تا اطلاع ثانوی تمام ای پی های ایران مسدود.

بالاخره این احتمال میره یا نه؟ گوگول که ضمانت نداده تا ابد باز مسئولیت مارو به دوش بکشه.

ما چه ابزار جایگزین ایرانی داریم که استفاده کنیم؟

مورد دیگه هم مورد امنیتی هست که گوگل با ثبت و ضبط اطلاعات جستجوی ما وموارد دیگه ما نمی دونیم این موارد رو داره به چه سازمان و یا گروهی میده.

ما چرا باید انقدر صبر کنیم و انقدر وابسته و بد عادت بشیم که وقتی یه سایتی یه غلطی کرد و یه فیلمی گذاشت شروع کنیم به این جور بحث ها؟

گوگل داره به زبون بی زبونی به ما میگه، من اطلاعات ثبت و ضبط شده شما رو آزادم که بدم یه هر کشور، سازمان و گروهی.

هر فیلمی هم که دلم بخواد می زارم.اگه چیزی داری رو کن؟

داشته ما چی هست؟ 

اگه شما یا کاربرای دیگه راه حل دیگه ای دارید که مارو از وابستگی خلاص کنه و باعث بشه خودمون اقدام کنیم. بفرمایید استفاده کنیم.البته جز عقل و شعور و می دانیم و می توانیم، چون با عرض شرمندگی باید عرض کنم تکیه به این موارد تا الان جواب نداده.

با احترام

تشکرات از این پست
architect0811 bivafa nargese_montazer siasport23 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها