پاسخ به:نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 12 مهر 1391 12:47 AM
اینجاست که موتور جستجوی انجمن، و همچنین موتور جستجوری ملی نمود پیدا می کنه.
سلام جناب قدرت، ممنون از نظرتون.
بهتر بود برای موضوع تاپیک دقیقاً مشخص میشد که کدام یک از این دو،یعنی "نظرتون راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل توسط دولت و به منظور مخالفت با اقدام موهن گوگل جیست" و یا "نظرتون در مورد بستن گوگل و جیمیل فارغ از دلیل آن چیست" است. آنگاه اگر منظور اولی بوده ،بنده با نظر شما شدیداً مخالف بودم زیرا ما نباید برای یافتن راهکارها از بهانه های غیره و متفرقه به راهکار برسیم!! یعنی من موافق این نیستم که گوگل به بهانه محکومیت اقدام موهن فیلتر بشه،بعد ما بیاییم بگیم که خوب شد اینطوری شد،حالا دیگه میتونیم بریم سراغ راه جایگزین آن!!! چرا ما باید از راه های کج و غیرمعقول وارد بشیم؟!! این موضوع بیشتر باعث بدبین شدن مردم نسبت به نظام و دولت میشه و شده است!!! مردم میگویند ما خودمان شعور داریم،میدانیم و میتوانیم که مثلاً گوگل را بخاطر اقدام موهنش تحریم کنیم...اما اینکه به زور بیان و بگویند که شما نباید بری و باید در محکوم کردن با ما همراه شوی حرف زور میشه و تبعات ناخوشی داره....
این موضوعی که شما با آن موافقت کردی مثل قضیه تحریم های خارجی است که مثلاً بعضی ها بیایند بگویند خوبه تحریم بشیم ،چون دیگه مجبوریم و میریم خودمون میسازیم و خلاء رو جبران میکنیم....
من موافق نیستم!!
خودمان باید به فکر همه چی باشیم....
چرا باید از برخی چیزها توفیق اجباری بسازیم!!؟؟
(در ضمن جناب مدیر به نظرم این موضوع آنقدر جای بحث و گفتگو ندارد که تا 26 مهر مهلت گذاشتید-بیشتر میخواستیم اقبال عمومی کاربران در رابطه با موضوع را ببینیم که تقریباً مشخص شده.متشکر)
امیدوارم از دست بنده ناراحت نشده باشیم- با احترام
bivafa_rasekhoon@yahoo.com