0

مظلومي: تقصير ما و داور نيست كه بازيكنان شاهين نتوانستند گل بزنند

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

مظلومي: تقصير ما و داور نيست كه بازيكنان شاهين نتوانستند گل بزنند
جمعه 21 آبان 1389  11:41 PM

سرمربي استقلال گفت: شاهين خيلي خوب بازي کرد اما تقصير ما و داور نيست که مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.

پرويز مظلومي پس از پيروزي 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در نشست خبري اظهار داشت: قبل از هر چيز درگذشت مجيد درزي يکي از مربيان خوب فوتبال را تسليت مي‌گويم. بازي دو نيمه متفاوت داشت. در 25 دقيقه پاياني نيمه اول خيلي بد بوديم اما با فشاري که بازيکنان آوردند،‌ دو گل به ثمر رسانديم. بين دو نيمه با بازيکنان صحبت کردم. مي‌دانستم شاهين در نيمه دوم حمله مي‌کند که همانطور هم شد.
وي افزود: من 4 مهاجم اضافه کردم اما روز خوب مهاجمان‌مان نبود. مجيدي را خيلي زود از دست داديم. برهاني آماده مسابقه نبود و در خط حمله دچار مشکل شديم. ميلاد ميداودي و شريفات نيز در خط حمله نتوانستند توپ‌ها را خوب کنترل کنند. شاهين خيلي خوب بازي کرد اما تقصير ما و داور نيست که مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.

سرمربي استقلال در باره قضاوت بخشي‌زاده عنوان کرد: تيم داوري عملکرد خوبي داشت اما يکسري جو‌سازي‌ها بوجود آمد. داور شهامت زيادي داشت. هفته پيش ما در آبادان موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما نتوانستيم آنها را به گل تبديل کنيم.
مظلومي تاکيد کرد: به جرات مي‌گويم حق استقلال در اين بازي پيروزي نبود. نبود يک هافبک مثل جباري و کم و کسري‌هايي که داشتيم خط حمله استقلال را دچار مشکل کرده بود اما هدف سه امتياز بازي بود. تيم ناخواسته به دفاع روي آورد. شاهين بوشهر با حملات خود ما را وادار کرد که دفاع کنيم.

سرمربي استقلال درباره تغييرات زيادي که در ترکيب داده بود، گفت: بر اساس بازي حريف نفراتم را انتخاب مي‌کنم. وقتي تيمي مي‌بازد دست به تغيير ترکيب مي‌زند. نمي‌خواهيم شماري از بازيکنان زياد روي نيمکت بنشينند و مي‌خواهيم آنها هم در شرايط مسابقه باشند.
وي درباره شعار هواداران استقلال عليه اين تيم مبني بر اينکه استقلال دفاعي نمي‌خواهند گفت: بعضي اوقات اين حرف‌ها پيش مي‌آيد. شاهين در همه بازي‌هاي ليگ همين مقدار هجومي بوده و گفته بودم غفلت کنيم گل مي‌خوريم. در اين شرايط امتيازگيري برايمان مهم است. به فوتبال زيبا امتياز نمي‌دهند. استقلال هفته پيش هم چند موقعيت داشت که آنها را گل نکرد.

مظلومي با تاکيد بر اينکه اصلا از عملکرد مهاجمانش راضي نيست، اظهار داشت: آرش دو روز است که به تمرينات‌مان اضافه شده، ميلاد هم در دوران افت خود قرار دارد. مهاجمان ما بايد احساس خطر کنند که متاسفانه اين روزها اين احساس به‌ آنها دست نمي‌دهد.
سرمربي استقلال درباره اينکه در جام حذفي هم بايد با شاهين بوشهر روبرو شوند، گفت: سعي مي‌کنيم شکل کار را در جام حذفي عوض کنيم و بهتر شويم.
وي درباره شرايط جباري و مجيدي عنوان کرد: سعي مي‌کنم در تمرينات جانشين جباري را پيدا کنم. اميدوارم مصدوميت فرهاد برطرف شود اگر او بود گل سوم را هم مي‌زديم.

در حالي که سؤال خبرنگاران تهراني از پرويز مظلومي تمام شده بود، دو نفر که به نظر مي‌رسيد از عوامل باشگاه شاهين بوشهر باشند با سؤالات خود قصد جوسازي در نشست خبري مظلومي را داشتند. يکي از آنها با سؤال خود مبني بر اينکه استقلال بد بازي مي‌کند منتظر پاسخ دادن مظلومي بود که در اين هنگام مدير روابط عمومي باشگاه استقلال قبل از پاسخ‌گويي مظلومي از اين فرد پرسيد که آيا خبرنگاري و او هم در پاسخ گفت اگر خبرنگار نبودم اينجا نبودم.
سپس فرد دوم به مظلومي گفت شما پس از بازي نفت آبادان اعلام کرديد که دو گل مشکوک دريافت کرديد که مظلومي در پاسخ گفت:‌ من نگفتم دو گل مشکوک است متاسفانه تلويزيون فقط همين بخش از صحبت‌هايم را پخش کرد. در همين حين مسئول اتاق کنفرانس ورزشگاه آزادي از يکي از اين دو فرد خواستار کارت خبري او شد و وقتي اين فرد کارت خود را ارائه نکرد از سالن او را بيرون کرد.
نکته قابل توجه ديگر اين بود که بي‌نظمي از سوي برخي مأموران نيروي انتظامي در رفتار با خبرنگاران تا سالن کنفرانس خبري ادامه داشت. امروز مشخص نبود اين ماموران به دستور چه کسي تا اين حد با خبرنگاران رفتار ناپسندي داشتند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها