درخشان: پاس خوششانس بود كه شكست نخورد
جمعه 21 آبان 1389 11:39 PM
سرمربي شهرداري تبريز گفت: پاس خوش شانس بود که امروز شکست نخورد و يک امتياز گرفت.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006430.jpg) |
|
حميد درخشان پس از تساوي 2 بر 2 برابر پاس همدان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز نسبت به هفته گذشته بازي بهتري ارائه کرديم و ميتوانستيم پيروز شويم اما گل اول حريف ثبات تيمي ما را به هم ريخت. اين مدافعان ما بودند که اشتباه کردند. در حالي که شرايط بازي در اختيار ما بود.
وي ادامه داد: پاس خوششانس بود که شکست نخورد و بازي مساوي شد. دو گل از حريف پيش بوديم و موقعيتهاي گلزني زيادي را از دست داديم اما در 15 دقيقه ابتدايي نيمه دوم وضعيت تيم ما به هم ريخت که اين مربوط به شرايط روحي و رواني تيم پيش از حضور من ميشود و بايد روي آن کار کنيم تا آن نقاط ضعف برطرف شود. بازيکنان ما بايد ياد بگيرند از گلهاي زدهشان دفاع کنند. در تعطيلات ليگ تعطيلي نداريم و اردوي خارج از کشور برگزار خواهيم کرد.
درخشان در مورد وضعيت تيم گفت: سه بازيکن خارجي را از فهرست خارج خواهيم کرد و سه بازيکن جديد جايگزين آنها ميکنيم اما بازيکن داخلي را از تيم کنار نميگذاريم. يک نفر هم به کادر فني اضافه ميشود. من با سيستم ميثاقيان تيم را اداره نميکنم و با روش خودم مربيگري ميکنم. ما در دور برگشت نتايج بهتري خواهيم گرفت.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد ديدار با تراکتورسازي در جام حذفي گفت: حريف تيم قدرتمندي است و نفرات خوبي دارد. اما ما ميتوانيم با برطرف کردن ضعفهاي خود تراکتورسازي را هم شکست دهيم البته در اين مسابقه من بيشتر به دنبال محک زدن تيم خود هستم.
|