0

عليدوستي: پيكان مستحق برتري برابر سايپا بود

 
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 3549
محل سکونت : تهران

عليدوستي: پيكان مستحق برتري برابر سايپا بود
جمعه 21 آبان 1389  11:38 PM

سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين گفت: مستحق برتري برابر سايپا بوديم هر چند در نيمه اول خوبي بازي نکرديم.


حميدعليدوستي پس از پيروزي يک بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهم حرکتي تيمي بود که در اين 4 هفته آغاز شد. بارها گفته‌ام تيم ما مشکلات روحي و رواني را پشت سر گذاشته و اکنون تلاش مضاعف مي‌کند که به موفقيت برسد. در دو باختي هم که خارج از خانه داشتيم، زننده گل اول به تراکتورسازي و صباي قم بوديم. بازيکنان همه تلاش‌شان را انجام مي‌دهند تا به آنچه مدنظر است برسيم. سايپا هم تيم خوبي بود که کادر فني و بازيکنان خوبي دارد.
وي ادامه داد:‌ از نيمه اول مسابقه اصلا راضي نيستم. نمي‌دانم چرا آنچه را که از بازيکنان خواسته بوديم، در يک سوم خط حمله انجام ندادند اما در نيمه دوم با صحبت‌هايي که با آنها داشتم کنترل بازي را در دست گرفتيم و چندين موقعيت گل را به دست آورديم. سايپا هم يک موقعيت عالي داشت که ابراهيم ميرزاپور آن را مهار کرد. پيکان مستحق پيروزي در اين ديدار بود.

عليدوستي با اشاره به تعطيلات مسابقات ليگ عنوان کرد: با توجه به دو هفته تعطيلي اکنون براي ما نيم‌فصل آغاز شده است و اميدوارم در اين دو هفته زمان بتوانم نقاط ضعف تيم را برطرف کنم و يکي دو بازيکن ديگر هم به تيم تزريق کنيم تا کمبودهايي که در بعضي از پست‌ها داريم برطرف شود. با اين شرايط پيکان در ادامه مسابقات وضعيت بهتري خواهد داشت.
وي گفت: بايد به بازيکنانم تبريک بگويم. در اين 4 هفته حتي آن زمان که باختيم، توانايي بالايي از خود نشان داديم اما بايد ضعف‌ها را برطرف کنيم. اکنون فقط الونگ به جمع پيکان اضافه شده و ساير بازيکنان فقط در تمرينات شرکت مي‌کنند تا وضعيت جسماني آنها را مورد ارزيابي قرار دهند. مشکل پيکان اين است که يک بازيکن بزرگ ومحوري در ميانه ميدان ندارد. بازيکني که شرايط حرفه‌اي‌گري را به خوبي بداند اگر اين گونه بود در ديدار با تراکتورسازي و صباي قم با وجود آنکه يک گل جلو بوديم شکست نمي‌خورديم.

عليدوستي در مورد اينکه چرا تيمش يکي در ميان پيروز مي‌شود گفت: فوتبال يک بازي جمعي است و براي موفقيت عوامل زيادي دخيل هستند. در يک ماه نمي‌توان رنسانس ايجاد کرد آن هم در شرايطي که بازي‌ها کاملا فشرده است. در دو بازي که ما باختيم مقابل تيم‌هاي شکست خورديم که تيم‌هاي بالاي جدول برابر آنها در تبريز و قم به مشکل برخوردند. من با پنج بازيکن اميد راهي تبريز شدم بدون آنکه مهاجم داشته باشم اما گل اول را در آن مسابقه ما زديم. من مثبت‌گرا هستم و نمي‌خواهم به مشکلات اشاره کنم اما بهتر است نقاط مثبت تيم را بزرگ و نقاط ضعف را برطرف کنيم. يک مربي زمان مي‌خواهد تا در تيم تغيير ايجاد کند. من فقط سه جلسه با خط دفاعي که بسيار هم مشکل داشت فرصت تمرين کردن داشتم که اين زمان کمي است ما به يک مهاجم متبحر و گل‌زن که موقعيت‌سنج باشد،‌ نياز داريم.

وي گفت: تلاش مي‌کنم پيکان نوسان کمتري داشته باشد و روي خط موفقيت حرکت کند و اگر در مسابقاتي هم نمي‌توانيم پيروز شويم حداقل مساوي بگيريم اما در چند پست احساس کمبود مي‌کنيم.من آمده‌ام تا پيکان شرايط خوبي داشته باشد. در بازي نفت هم که پيروز شديم گفتم اندک تماشاگراني که در ورزشگاه بودند عامل پيروزي ما بودند. بنابراين امروز تعداد تماشاگران بيشتر شد ما بايد نمايش خوبي ارائه دهيم تا تعداد تماشاگران پيکان روز به روز بيشتر شود. من از همه آنها متشکرم.
عليدوستي در مورد دوري خود از فوتبال گفت: من از فوتبال دور نبودم و با فوتبال زندگي مي‌کنم. پس از مربيگري در پيکان در چند تيم مطرح دسته اولي مربيگري کرده‌ام. تيم‌هايي که بيشتر آنها به پلي‌اف هم رسيده‌اند و اکنون نيز به پيکان آمدم و براي موفقيت تيم تلاش مي‌کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها