0

بسیج راسخون

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:بسیج راسخون (تاپیک ویژه ویژه)
جمعه 7 مهر 1391  1:15 PM

نقل قول qodrat

سلام صبح بخیر

به نظر من بیشتر از تشکیل خود بسیج، شرح وظایف اون مهم هست.

من با اینکه فعالیت های بسیج راسخون و انجمن مشخص و تعریف شده باشه موافقم...

از جمله وظایف بسیج انجمن و بسیجی انجمن:

مبارزه با باند بازی.

ورود در درگیری ها و کمک به حل ان.

بودن در کنار مظلوم  و ایستادن در مقابل ظالم در هر مقام و درجه ای.

دوری از تعصب،

عدم وابستگی و تعلق به هیچ فرد یا گروهی دیگر.

کمک برای اجرای قوانین برای همه  در انجمن

تلاش برای تغییر سنت ها و رویه های غلط در انجمن.

مشکلات موجود در انجمن را دیده، بدون تعارف، و مسامحه و به صورت عملی اقدام به رفع ان کند.

....

(کاربران لطف کنند مواردی که در مورد وظایف  بسیج راسخون به نظرشون می رسه بیان کنند.)

یه بسیجی راسخون و گروه آن باید خود را ملزم به رعایت موارد بالا کند.در غیر اینصورت مجموعه بسیج انجمن  و یک بسیجی راسخونی، به نظر من خیری برای انجمن و راسخون و خود نخواهد داشت.

و  حتی ممکن است به ضرر انجمن و کاربران آن عمل نماید.

با احترام

سلام. آقا این مواردی که گفتید و به طور کلی موارد اینچنین را باید از تمام کاربران انتظار داشت.

میشه اسمش را گذاشت کاربر اخلاق مدار یا همچین چیزی.... 

همانطور که در پست قبلیم گفته بودم باید فرهنگ بسیجی باشه، اصلاً بسیجی یا همین ها....میتونم بگم مثلاً بسیجی یعنی یه مومن واقعی و انسان وارسته.... عکس این موضوع هم صادق میباشد. 

من نیازی نمیبینم که حتماً از عنوان "بسیج یا بسیجی" استفاده شود . زیرا اگه فردا روزی از کاربر یا فردی که عنوان بسیجی رو روش گذاشته ایم خبط و خطایی سر بزند، دید مابقی به بسیج خراب میشود..... 

یه نظرم ما باید به طور مثال بگوییم "کاربر اخلاق مدار" .... 

(خودم احساس میکنم اون چیزی که در ذهنم هست را نتونستم به خوبی به حرف در بیارم و خدمتتون عرض کنم، امیدوارم تا همین حد که گفتم متوجه منظور اصلیم شده باشید)

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer qodrat siasport23 architect0811 hojat20 reza_rasekhekhoon sahar22 nikbakht88 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها