پاسخ به:یه نظر سنجی جالب و آموزشی (کاربردی تر کردن تالارها) ویژه ویژه
شنبه 6 آبان 1391 1:54 PM
توی تالارهای دانشجویی بحث های تخصصی مطرح می شود. طبیعتاً باید زیرتالار هایی با گرایش های مختلفی ایجاد شود، چاره دیگری نیست برای دسترسی راحت تر یک دانشجو به مطالب درسی مورد نیازش باید این کار را انجام داد. اما می بینیم که بعضی از زیر تالارها بسیار خلوت است. مثلاً بنده که رشته مخابرات هستم به زیر تالار خودم مراجعه کردم و دیدم مطالب بسیار کمی دارد، این عامل باعث شد من شاید تا هفته های دیگر به زیر تالار خودم مراجعه نکنم. در صورتی که اگر مدیر این تالار هر چند وقت یکبار مطالبی را به این تالار اضافه کند این مشکل بوجود نمی آید و باعث رونق گرفتن این تالار خواهد شد و من تعداد سرکشی از تالارم را در یک دوره زمانی مشخص نسبت به الان بیشتر خواهم کرد، پس من هم مطالب بیشتری در آن می گذارم.
این یک مثال بود که تالار هایی که خلوت هستند با یک تدبیر از طرف مدیر آن تالار می تواند رونق بگیرد.مخصوصاً تالار دانشجویان که گاهاً دانشجویان به این تالار ها نیاز دارند و وقتی تالار راسخون جوابگویشان نباشد سراغ سایت های دیگر می روند. همانطور که مسابقه پیش بینی لیگ برتر برای راسخون کاربر جذب می کند، تالار دانشجو هم می تواند این کار را انجام دهد.
در حقیقت به تالار دانشجو طور دیگه ای نسبت به دیگر تالار ها باید نگاه کرد.