0

نظرسنجی درموردجوایزکاربران برتر

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:نظرسنجی درموردجوایزکاربران برتر
شنبه 28 بهمن 1391  3:23 PM

نقل قول architect0811

قدیما جایزه ها بهتر بود ؛ الان نه که نزدیگ عیده راسخونم دخل و خرجش رفته بالا ؛ جایزه ها افت کرده آقا من میگم به مدیرا جیزه ندن devil ؛ از وقتی که به مدیرا جایزه میدن کیفیت جوایز کاربرا کاهش پیدا کرده

سلام و تشکر

جدیدا مدیرا هم درجه بندی می شوند و مطابق فعالیتهاشون، جایزه در نظر گرفته می شود. اسم من که توی برترین ها اصلا نبود. یعنی ضعیف عمل کرده ام. تازه کارت هدیه بنظرم ده تومنی ارسال شد که فکر کنم از بس جیغ و داد کردم که چرا منو بهترین اعلام نکردید و حداقل از برخی مدیران کمتر نبودم، آنرا ارسال کردند!! بعدشم راضی نبودند کارت اعتباری روی بخاری ذوب شد (شایدم حواس پرتی خودم باعث شد). الانم نمی دونم اطلاعاتش سر جاشه یا سوخته. یه نکته را بگم که چون رشتم اقتصاده برام زور داشت. ارسال کارت 10 هزار تومنی حدودا 5 هزار تومان هزینه رو دست راسخون گذاشته بود. 
قبلنا هدیه راسخون، سکه راسخونی بود که با کلی بحث و جدل که هزینه ضرب و بسته بندی اون خیلی بیشتر از معادل ریالی آن است و حداقل به صرفه نیست، اون جایزه برداشته شد. جدیدا این کارتها آزار دهنده هستند که هزینه های ارسالشون زیاده. کاش معادل آن به دلخواه کاربر یا به حساب کاربری اضافه میشد و امکان خرید از فروشگاه بیشتر می شد و یا به حساب بانکی کاربر واریز می شد و هر جا که می خواست مصرف می کرد. یکم طول می کشه اما بالاخره این رو هم باید تذکر دهیم تا اجرا شود.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها