آزمايش پيش از ازدواج چيست
دوشنبه 3 مهر 1391 11:54 AM
پيش از ازدواج و آغاز زندگي مشترك، محضرداران شما را با معرفي نامهاي عكس دار و مهر شده به آزمايشگاه فرستاده يا به مشاوران تنظيم خانواده معرفي ميكنند تا اين آزمايشها يا دورهها را پشت سر بگذاريد.
1ـ عدم اعتياد: طي آن نمونه ادرار زوجين براي شناسايي تركيبات ترياك، به شيوه غربالگري بررسي ميشود. ناشتا بودن در انجام اين تست اهميتي ندارد. خوردن قرص هايي مثل كدئين و برخي شربتهاي مسكن يا حتي گياهان دارويي ممكن است بر مثبت بودن آن اثر بگذارد و شما را با دردسرهايي مثل بياعتمادي يا تكرار آزمايش و صرف وقت و هزينه بيشتر روبهرو كند! بنابراين حداقل 72 ساعت قبل از انجام آزمايش، پس از مشورت با پزشك مصرف چنين داروهايي را قطع كنيد. نمونه ادرار ممكن است با خودداري زن يا مرد معتاد از مصرف مواد طي چند روز پيشين، نتيجه منفي را نشان دهد. پس، از تحقيق و باز كردن چشمانتان غافل نشويد.
2ـ عدم ابتلا به بيماري سيفليس: بيماريهاي مقاربتي خطرناكتر ديگري هم هست اما در آزمايش ازدواج فقط سيفليس بررسي ميشود. اين آزمايش با غربالگري خون صورت ميگيرد. در ابتداي ورود باكتري سيفليس به بدن، زخمي نسبتاً سخت در ناحيه تناسلي ديده مي شود كه پس از چندي خودبهخود نيز از نظر محو ميشود. سپس عفونت در بدن پخش شده و حمله به هر بافت و سيستمي را آغاز ميكند.
3ـ بررسي ابتلا به تالاسمي: تالاسمي نوعي صفت ارثي است كه از والدين به فرزندان منتقل ميشود و مبتلايان به آن را از ساختن هموگلوبين كافي در گلبــــولهاي قرمز باز ميدارد. تالاسمي انواع مختلفي دارد و آزمايش تشخيص آن از طريق تست خون صورت ميگيرد.
4ـ تزريق واكسن كزاز: باكتري عامل كزاز در خاك، گردوغبار، البسه گرد گرفته و... زندگي ميكند و در صورت ورود به بدن انسان از طريق زخم يا حتي تنفس، فعاليت اعصاب و عضلات را بشدت مختل ميكند.
5ـ گذراندن دوره مشاوره تنظيم خانواده: در اين جلسات درباره برخي مسائل مهم بهداشتي، بارداري، زايمان و... به عروس و داماد آينده اطلاعرساني ميشود تا با تنظيم خانواده و روابط بعدي مشكلات كمتري داشته باشند.