0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 26 مهر 1391  2:09 PM

با سلام و خسته نباشید

جناب نیکبخت در مورد اینکه گفتید مطالب خود را در یک تایپیک قرار دهید باید بگویم که چرا این تذکر را به همه نمی دهید (مثلاٌ مدیران تالارها) آنها این همه پست نجومی را از کجا جمع کرده اند مگر نه اینکه مطلب گذاشته اند آیا همه تایپیک های آنها مفید است یا اینکه آنها هم موضوعات پراکنده زیاد دارند و دوم هم اینکه گفتید این موضوع در تالارهای ویژه ویژه حتما رعایت بشود باید بگویم که همین مدیران شما هم در این گونه تالارها مطالب خود را پراکنده گذاشته اند پس چرا بین ما که کاربری بیش نیستیم با مدیر تالار این همه اختلاف است (آنها حق دارند ولی ما حق نداریم) ثانیا من برای رو کردن نفرت کسی تایپیک ایجاد نکردم فقط گفتم که این تالار برای بررسی درگیریها بین انجمنها است اما خودشون به جان هم افتادند و درگیری دارند و در نهایت هم یادآور مطلبی شدم که خودتان در سایت قرار دادید که آنرا مطالعه بفرمائید.

سلام و تشکر

لینکی که معرفی کردید را برایتان باقی گذاشتم تا شاید بکار آید.
راسخونی گرامی بگردید اگر پست نجومی در این تالار مشاهده کردید، بنده رسما استعفا خواهم داد. هر مدیری یا کاربری چه دوست چه غیر دوست بمحض فعالیت شاهد تذکرات بنده بوده اند. اگر این چند روز تذکراتم کم شده از سر ناراحتی است که دارم و مطمئن باشید در این تالار قوانین سخت تر از سایر تالارها اجرا می شود و لذا گاهی برخی از کاربران توان تحمل ندارند و ترک می کنند و اغلب کاربرانی که واقعا قصد کار خوب و کیفی دارند و مخالف پست نجومی هستند در این تالار باقی می مانند. سر همین سخت گیریها و غربالگری ها تعداد برترین های این تالار بیشتر است و هر ماه چند نفر بیشتر از سایر تالارها به عنوان برترین از مسئولین جایزه دریافت می کنند.

اگر مطالب ارسالی مرتبط با تاپیک وِیژه ویژه غیر مرتبط باشد، شامل امتیاز ویژه نخواهد شد. چه بنده تذکر داده باشم چه نداده باشم. اما اگر کاربری یا هر مدیری که خود کاربر است چندین مطلب با ارزش و مفید در نظر داشته باشند که تکراری نباشد و کوتاه نباشد، چه همه را در یک تاپیک قرار دهد چه در دو سه تاپیک پراکنده، امتیاز ویژه تری دریافت خواهد کرد.
 رعایت حقوق کاربران در این تالار در درجه اول قرار دارد و بدانید بنده با هیچ کاربری هیچ نسبتی ندارم و این امر (انصاف) برای مسئولین مسجل شده است و لذا اجازه امتیاز مازاد را داده اند. پس لطفا با گفتن مطالب اینچونینی خود را مدیون دیگران نکنید و در اموری که از آن اطلاع ندارید و پشت پرده را نمی دانید نیز وارد نشوید که هنوز وارد نشده داغ کنید و بعد دم از اخلاق و برخورد مناسب بزنید. به لینک فوق هم سری بزنید و طرز نقد گردن را یکبار مطالعه بفرمائید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها