0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
یک شنبه 23 مهر 1391  10:01 PM

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت شما

اون شب در یاهو، مباحث مختلفی مطرح شد، یکی از اون مباحث این بود که چه طور میشه قیمت محصولات رو پایین آورد.در اونجا مطرح شد که جدای بار مالی برای راسخون، اولین قدم برای کاهش قیمت محصولات این هست که تکلیف امتیازات باد آورده مشخص بشه،

در اونجا من حتی اشاره کردم آقا مهدی باید اول تکلیف 10000 پستی که ما ارسال کردیم و 130000 پستی که شما ارسال کردید.مشخص بشه.

حتی پیشنهادی ما دادیم و گفتیم که به ازای هر 1000 پست ، 1000 تومان در نظر گرفته بشه.

و در ازای اون،تعداد امتیازات و حسنه های اون صفر بشه.(البته این طرح جزئیات بیشتری دارد)

یعنی qodrat صفر، mehdi0014 صفر. و همین طور کاربران دیگر.

بعد قرار شد این مورد رو با مسئولین مطرح و بعد اطلاع رسانی کنند.

می خوام بگم ما به فکر بودیم،

و این طور نبود که بگیم برای قدرت ارسال پست های متعدد باشه ولی برای غیر قدرت نباشه.

ارسال پست های متعدد قدرت و کاربران دیگه رو به مواردی برسونه، اما غیر اون اصلا، بده و زشته و مواردی از این دست.

حتی قبلش هم من پیشنهاد دادم،  تعداد پست های متعدد رو صفر کنن و امتیازات  حاصله از بین بره.

که اقا مهدی گفتن من مشکلی ندارم ولی می دونم مقاومت صورت می گیره.چون بالاخره برای ارسال پست های متعدد وقت صرف شده و از این موارد.

آقا مهدی اگر چیزی غیر از این بوده بگید؟

خوب اصلا گیریم که  ما با آقا مهدی صحبت نکرده بودیم.

ایا وقتی فهمیدیم یه کاری  اشکال داره  سکوت کنیم این کار  ادامه پیدا کنه؟

ایا چون خودمون انجام دادیم نباید بگیم؟

پس اجازه بدید برم یه کاربری جدید بسازم، همون پست اول رو اختصاص بدم به ارسال پست های متعدد!!!!. و بگم ارسال پست های متعدد انجام ندید.

اینجوری مورد قبول واقع میشه؟

من همین جا اعلام می کنم.حاضرم تمام امتیازات و همچنین تعداد پست های متعدد رو واگذار کنم.مشروط به اینکه برای همه اجرا بشه.

سر حرفمم هستم.

من معتقدم این کار به همراه یه سری از موارد مکمل باید در انجمن اجرا بشه.

یه مورد مهمتر.

خواهش برادرانه و بدون نیت منفی  من این هست که اگر کاربری قصد داره برای محکوم کردن  ما از گذشته بگه. تمام گذشته و تمام واقعیت رو بگه، نه قسمتی از گذشته و واقعیت.

انشاالله خدا به ما بیشتر قدرت درک طرف مقابل رو بده و جوری پست نزنیم که این ابهام براشون پیش بیاد که نیتمون مشکل داره.

با احترام

تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها