0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 19 مهر 1391  2:55 PM

با عرض سلام خدمت راسخونی های گل

من خودم خدارا شکر در درگیری ها دخالت نداشتم ولی متاسفانه شاهد درگیری ها بودم 

بیشتر در تالار گفتگوی آزاد و روابط عمومی

به نظرم شاید یه دلیل تفاوت سنی بین کاربران سایت باشه که هر کدوم از رده های سنی خصوصیات و ویژگی های خاص خودش داره

دلیل دیگه می تونه صبر و تحمل کم و برعکس خشم و عصبانیت وافر و سر ریز کاربران باشه

دلیل بعدی هم شاید انتقاد پذیری کم انسان ها باشه 

دلیل دیگه اینکه خیلی عجولانه و بدون تفکر به عواقب کارمون هر حرف و سخنی در ذهن میاد سریعا تایپ میکنیم و خیلی اوقات هم ممکنه پشیمونی به بار بیاره 

دلیل دیگه شاید اینه که شاید یه مقدار غرور باعث میشه که نتونیم هر حرف و سخنی رو قبول کنیم که به نظرم اصلا درست نیست و باید این خصلتها رو از خودمون دور کنیم 

و خیلی دلایل دیگه که دیگه بهتره نگیم

اما حالا چیکار کنیم که این جوری نباشیم 

یه کار اینه که یکم صبر و حوصله به خرج بدیم و اینقدر عجول و مغرور نباشیم

هر وقت یه نفر یه حرفی میزنه ما اول یه خورده بهش فکر بکنیم بعد با آرامش و به دور از عصبانیت سخن بگیم منظورم همون تایپ کنیم.

به نظر همدیگه احترام بزاریم و هر کسی بدون تخصص و علم به یه موضوعی سریع نیاد و نظرات به ظاهر خیلی عالمانه بده و هر کس در حیطه ی دانش خودش به بحث و گفتگو بپردازه 

یه کمی انتقاد پذیر هم باشیم بد نیست هان خیلی ها از همین انتقاد ها به جاهای خوب رسیدن

دیگه فکر کنم خیلی طولانی شد الان فکر کنم خودم هم مورد انتقاد قرار بگیرمsmiley

به امید روزی که این درگیری ها تموم که نمیتونیم بگیم بشه چون نظرات و سلایق زیادن ولی به کمترین میزانش برسه و همون کمش هم برای ارتقاءسطح سایت باشه.

با تشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها