0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
یک شنبه 16 مهر 1391  11:47 AM

نقل قول architect0811

سلام خدمت دوستان و مدیران گرامی

نه که اسم آرچیتکت اومد ؛واسم آروم و قرار نمونده

اگه الان نگم شب خوابم نمیبره

من در روزهای اول عضویتم فعالیتم در این تالار بود و تا قبل از اون هم وارد انجمن هیچ سایت دیگه ای نشده بودم و اصلا نمیدونستم که تالارها مدیرم داره ؛

آخه اون دوست عزیزم که سایت رو به من معرفی کرد فقط و فقط پست گذاشتن رو یادم داد و من بقیه ی موارد رو از جناب نیکبخت یاد گرفتم که از لطفشون نهایت لطف و سپاس رو دارم

و اگر جایی گفتند آرچیتکت ؛ خدا میدونه قبلش گفتم به لطف کمک ایشون؛ اگر هم مسئولین از من خواستم که به مدیران راسخونی بپوندم و من پذیرای اون نبودم به این دلیله که تمایلی ندارم آرچیتکت با 4 ماه فعالیت در کنار مدیران بزرگواری چون شما قرار بگیره

و باز هم به خاطر اتفاقاتی که در اون روزهای اول پیش اومد ازتون معذرت میخوام که گاها  انتقاد تندی داشتم به بزرگواری خودتون ببخشید اما به خدا فقط همون یه باربود

و البته لازم به ذکره که اگر لطف و برخورد بردبارانه ی شما نبود همون موقع راسخون رو ترک میکردم

امیدوارم ناراحت نشده باشید از دست من ؛ تو رو خدا اگه نبخشیدید بنده رو عفو کنید

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/181098/page5/

سلام و تشکر

می بخشید هنوز پستتون را در تاپیک انتقادات و پیشنهادات پاسخ نداده ام. انشاالله در فرصت مناسب این کار را خواهم کرد.

اگر شما را مثال زدم فقط خواستم بگم می شه انتقاد کرد و بحث کرد اما صمیمی شد و کینه ایی به دل نگرفت. برای همین شما را مثال زدم که توی انجمن ها معرف به حامی بنده هستید. مثال های بیشتری از این درگیریها که منجر به حل مسئله شد را می تونستم بیان کنم اما مورد شما بهترین گزینه و ملموس ترین بود. هیچ دلخوری از شما ندارم. می بخشید که با مثال زدن شما باعث ناراحتی تون شدم. 

قبلا هم گفتم پیشرفت کاربران بخصوص کاربران تازه وارد و تسلط آنها بر موضوعات و همکاری آنها با راسخون، واقعا افتخار بنده است. شما هم جز همان کاربرانی هستید که به پیشرفتتون افتخار می کنم و خوشحالم. پیشنهاد مدیریت را بپذیرید اما قول دهید این تالار و سایر تالار ها را تنها نگذارید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 javid1000
دسترسی سریع به انجمن ها