0

یه نظرسنجی در مورد فروشگاه

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:یه نظرسنجی در مورد فروشگاه (تاپیک ویژه ویژه)
یک شنبه 9 مهر 1391  8:44 AM

نقل قول kharabaf

ايجاد فروشگاه در راسخون خيلي خوب و مفيده ، اما من نه حالت قبلي كه فقط با امتياز ميشد كالا خريد (و پستهاي تكراري و بي محتوا را در انجمن زياد كرده بود) را قبول دارم (البته براي چند نفري كه با همان روش لپ تاپ گرفتند بد نشد) و نه مثل الان كه قيمتهاي فروشگاه بالا است و تقريباً ميشه گفت حيفه كه حسنه ها رو خرجشون كني! همون مبلغ نقدي كه مشابه بازاره بهتره ! مبلغ ريالي را براي كالاهاي فرهنگي مذهبي برداريد و با حسنه پايين عرضه كنيد. براي كالاهاي غير فرهنگي و.. هم يا قيمت را پايين تر از بازار بياوريد يا حسنه حذف و خريد فقط پولي باشد. مثلا آيا يك كالا 30 هزار تومان و 2000 حسنه براي يك خريدار ارزش دارد كه هم 30 هزار پول بدهد و 2000 حسنه كه با تلاش زياد در سايت بدست آورده را هم بدهد در صورتيكه در بازار شايد بتواند با 30 هزار يا كمتر همان جنس را بخرد و حسنه هايش هم محفوظ است؟!

ضمناً اجناسي كه انتخاب مي كنيم و در سبد داريم ذخيره نميشوند و بعد از خروج از سايت دوباره بايد دنبالشان گشت و مجدد انتخاب كرد در صورتي كه شايد امكان ثبت و خريد نهايي براي كاربر وجود نداشته باشد.

در كل امتيازي كه من به فروشگاه مي دهم 60 است.

کاربرگرامی:

بنظرمن راسخون 50/50قیمت گذاری کنه بهتره.درضمن شمابایدتمام مراحل یک خریدراطی نمائیدواگرنه حسنه تون ازبین می رودوبه هیچ عنوان نبایدازسایت خارج شویدواین امتیاز که داده ایدچه چیزی رومی رسونه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
hojat20 architect0811 nargese_montazer prompet siasport23 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها