0

پژوهش و سازندگي

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

اثرات برهم كنش كادميم و ژيبرلين بر رشد، مقدار پروتئين و غلظت پتاسيم گياه پياز خوراكي Allium cepa L
یک شنبه 16 مهر 1391  5:03 PM

7 : پژوهش و سازندگي تابستان 1382; 16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی):43-48.
 
اثرات برهم كنش كادميم و ژيبرلين بر رشد، مقدار پروتئين و غلظت پتاسيم گياه پياز خوراكي Allium cepa L
 
قربانلي مه لقا,مجد احمد,سعيدي سار سكينه
 
 
 

در اين تحقيق اثرات اصلي کادميم (Cd(NO3)2, 4H2O) و برهم کنش متقابل کادميم و ژيبرلين (GA3) بر رشد ريشه و بخش هوايي، پروتئين و غلظت پتاسيم در گياهان پياز خوراکي Allium cepa L. cv. Red Azarshahr بررسي شده است. گياهان به مدت 10 روز در محلول غذائي هوگلند داراي غلظتهاي مختلف Cd2+ (0 و 0.4 ميلي مولار) و GA3 (0 و 0.03 ميلي مولار) رشد يافته اند. نتايج تجزيه واريانس نشان داد که با افزايش غلظت کادميم در محلول غذائي، به طور معني دار (p<0.01) رشد ريشه و بخش هوائي، محتواي پروتئين بخش هوائي و غلظت پتاسيم کاهش يافت. افزودن ژيبرلين به طور معني دار اثرات سمي کادميم را بر پياز خوراکي کاهش داد.

 
كليد واژه:
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها