0

پژوهش و سازندگي

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

تاثير سطوح مختلف پروبيوتيك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي
یک شنبه 16 مهر 1391  4:51 PM

 15 : پژوهش و سازندگي پاييز 1382; 16(3 (پي آيند 60) در امور دام و آبزيان):90-94.
 
تاثير سطوح مختلف پروبيوتيك بر عملكرد جوجه هاي گوشتي
 
كريمي كاظم,رحيمي شعبان
 
 
 

به منظور بررسي اثر پروبيوتيک (بيوپلوس 2- ب) بر راندمان توليد و خصوصيات ظاهري دستگاه گوارش طيور، تعداد 480 قطعه جوجه نر و ماده گوشتي از هيبريد تجاري راس به طور مجزا از روز اول پرورش تا روز 42 با جيره هاي حاوي درصدهاي مختلف پروبيوتيک (0، 0.05، 0.1، 0.15)به طور تصادفي تغذيه شدند. نتايج نشان داد که درصدهاي مختلف پروبيوتيک، بر ميزان خوراک مصرفي و اضافه وزن جوجه ها تاثيري نداشته و ضريب تبديل غذائي در اثر اعمال درصدهاي مختلف پروبيوتيک تغيير معني داري نمي کند تلفات در گروه هاي آزمايشي نسبت به شاهد به طور معني دار کاهش پيدا کرده و وزن دستگاه گوارش تغيير معني داري نشان نداد. همچنين نسبت وزن دستگاه گوارش به وزن بدن در سن 28 روزگي افزايش يافته ولي در سن 36 و 42 روزگي با شاهد برابر بود.

 
كليد واژه:
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها