0

پژوهش و سازندگي

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:پژوهش و سازندگي
جمعه 24 شهریور 1391  5:32 PM

 25 : پژوهش و سازندگي زمستان 1387; 21(4 (پي آيند 81) در امور دام و آبزيان):153-160.
 
تاثير تغذيه با ناپلي آرتميا، سيست دکپسوله و غذاي کنسانتره بر ميزان پروتئين، چربي و اسيدهاي چرب در لارو نو رس قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)
 
سليمي بهنام,سيدسجادي پرنيا,مناف فر رامين*,مشكيني سعيد
 
* پژوهشكده آرتميا و جانوران آبزي، دانشگاه اروميه
 
 

فعاليت آنزيم هاي دستگاه گوارش لارو آبزيان عموما ضعيف بوده و اين نقص به تدريج در دوران تکامل لارو ترميم مي گردد. در چنين موجوداتي غذاي زنده با افزايش قابليت هضم (Digestibility) و جذب غذاي کنسانتره موجب بهبود رشد و بقا مي شود. در اين تحقيق لارو نو رس قزل آلا بوسيله 5 جيره غذايي مختلف تغذيه و در نهايت پروفيل اسيدهاي چرب، چربي تام و پروتئين کل لاشه لاروها بررسي شد. بدين منظور لارو تازه به تغذيه افتاده قزل آلا در 3 تکرار از 5 تيمار غذايي شامل ناپلي آرتميا، سيست دکپسوله، غذاي کنسانتره (به عنوان تيمار شاهد)، ترکيب غذاي کنسانتره و سيست دکپسوله و ترکيب غذاي کنسانتره و ناپلي آرتميا، در مخازن 40 ليتري  پلي اتيلني به مدت 21 روز پرورش داده شد. در نهايت به تعداد 15 لارو از هر تکرار برداشت شده و مورد آناليز قرار گرفت. آناليز اسيدهاي چرب نمونه هاي غذايي و لاشه لاروها نشان داد که لارو قزل آلا توانسته است با تبديل و ساخت برخي اسيدهاي چرب، نيازهاي حياتي خود را رفع نمايد. آناليز آماري پروفيل اسيدهاي چرب نمونه هاي تغذيه شده در تيمارهاي مختلف نشان داد که لارو قزل آلا با دارا بودن قدرت آنزيمي بالا نيازي به آنزيم هاي کمکي غذاي زنده جهت هضم غذاي کنسانتره ندارد (p>0.05).

 
كليد واژه: اسيدهاي چرب، پروتئين، غذاي زنده، قابليت هضم، لارو قزل آلا
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها