پاسخ به:مسابقه بخــــنـــــد اما رای یـــــــــــــادت نره!
جمعه 7 مهر 1391 11:15 PM
بابام اومده بهم میگه : پاشو برو ماشین رو بزن تو پارکینگ میگم : بابا به خدا خسته م ، نمی تونم !! میگه : ده تومان می دم برو ، منم خسته م..... میگم : بیخیال .... ده تومان میدم خودت برو .... پاشده شلوارش و می پوشه و میگه مرد نیستی اگه ندی پای مردونگیم موندم ده تومان پیاده شدم بهش دادم !!! داد میزنه میگه : خانوم پاشو بیا بریم بستنی بخوریم !!!!
------------------------------------
نشستم پای کامپیوتر غرق اینترنت! یهو دیدم مامانم دروباز کرده یه صندلی دستشه. صندلی گذاشته کنار من نشسته زل زده به صفحه مانیتور!! میگم چیه مامان؟؟میگه هیچی نگو ساکت ! تو این چیزا حالیت نمیشه. ندیدی همش تلویزیون نشون میده میگه فرزندان خود را در دنیای مجازی تنها رها نکنید!!! دارم کنترلت میکنم معتاد نشی !! مادر مهربونه و به فکره من دارم؟
------------------------------------
یک روز مامان بزرگم که یک کم حواس پرتی داره ازم پرسید:کدوم دبیرستانی پسرم؟ اون موقع من لیسانسم هم گرفته بودم ولی برا اینکه دلش نشکنم گفتم:دبیرستان مالک اشتر مامان بزرگم هم نه برداشت و نه گذاشت،سریع گفت:خاک تو سرت کنن که با 26 سال سن هنوز داری تو دبیرستان در جا میزنی از بچگیت میدونستم خنگی
-----------------------------------
اینروزا آدم جرات نداره با یکی درد ِ دل کنه ! یارو تا بهت ثابت نکنه از تو بدبخت تره ول نمیکنه
----------------------------------
یکی مسیج داده : من عاشقتم !! منم گفتم بزن قدش !! گفت : یعنی تو هم منو دوست داری ؟ گفتم : نه دیگه،الان جفتمون منو دوست داریم ..!
----------------------------------.
وقتی در زندگی خود ، به در بزرگی بر خوردی/نترس و نا امید نشو /چون اگر قرا ر بود در باز نشود/به جای ان دیوار می کشیدند .