0

دانشجوی بسیجی

Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1720

پاسخ به: دانشجوی بسیجی
یک شنبه 19 شهریور 1391  11:23 PM

قد و قامت بسیج را کوتاه نکنید بسیج باید جهانی بشود

اگر یک انقلاب نتواند تبدیل به ساختار دانشی شود فاتحه ما خوانده است. نسل نوجوان انقلاب کرد و نسل نوجوان هم جنگید با همان سن کمش. مسن­‌ترین ما همان همت و باقری و… بودند که ۲۵،۲۶ سالشان بود. اول همت‌تان را بالا ببرید. من اصلاً از بسیج الآن خوشم نمی­‌آید. بسیج الآن فقط ایراد می‌­گیرد و غر می­زند. بسیج باید جلو برود. این که فقط نقد دیگران بکنیم این مگسی است. هر جا زخمی باشد مگس پیدا می­‌شود. من این را قبول ندارم. بسیج باید پیشرو باشد. ما در زمان جنگ هیچ نداشتیم، حتی شلوار نداشتیم با زیرشلواری می‌جنگیدیم ولی هیچ وقت نگفتیم با چه کسی باید بجنگیم و چقدر امکانات داریم. می­‌جنگیدیم و ترسی نداشتیم. هیچ وقت نگفتیم بچه‌­ایم و در مقابل کل جهان ایستادیم. امروزه هم که موهایمان سفید شده هم در حال جنگ هستیم، جنگ در عرصه­‌های مختلف علمی، فرهنگی و … . قد و قامت بسیج را کوتاه نکنید بسیج باید جهانی بشود. همان کارهای بسیجی بی­‌ترمز بود که آمریکایی­‌ها عملیات نامتقارن را از روی آن باز تولید کردند، هنوز در رابطه با بسیج رساله می‌­نویسند.

تبیین و تئوری­‌سازی

بسیج الآن باید پیش‌روترین قشر در بعد علمی باشد. بسیجی­‌های کم سن و سال باید در بسیج به اوج مراحل علمی برسند. بیشترین تئوری سازی را باید این‌ها بکنند. الآن کسی نیست که حرف­‌هایی را که حضرت آقا در کرمانشاه زدند تبیین کند. ما آن موقع از امام خواستیم تا بیایند پیام بدهند حالا نوبت شماهاست که از حضرت آقا بخواهید. باید برای ایشان نامه بنویسید. الآن ولی‌فقیه حرف­‌هایی که می­‌زنند هیچ‌کس نیست که پشت ایشان را بگیرند.

به بسیج اینجا اعتبار بدهید! اینجا باید تریبون شود ابتدا تریبون داخلی، بعد تریبون خارجی

در ابتدا باید چارچوب تئوریک‌تان را قوی کنید. باید چارچوب شما جهانی باشد که کسی را که اینجا می­‌آورید بفهمد در یک چارچوب تئوریک گرفتار شده است. در قدیم بسیج دانشگاه تهران جلسه که می­‌گذاشت من شرکت نمی‌­کردم. گفتند که چرا شرکت نمی­‌کنید؟ گفتم تا وارد بحث علمی و تئوری­‌سازی نشوید من شرکت نمی­‌کنم. آنها هم رفتند وارد شدند. الآن طوری شده که استادان روشن­فکر و غیرمذهبی هم آمدند در بسیج دانشگاه. الآن در بسیج دانشگاه تهران خیلی از اساتید غیر مذهبی اعتراض می­‌کنند که چرا بسیج، ما را در جلساتش دعوت نمی­‌کند. تریبون بسیج الآن تریبون معتبری شده است. شما باید مسئولین را اینجا بیاورید تا در موضوعات مختلف کنفرانس بدهند، کسانی مثل آقای صادق لاریجانی در مورد فلسفه یا آقای هاشمی شاهرودی که مانند آقای امام موسی صدر در مورد فقه فعالیت می­‌کنند. باید این دانشگاه را مرجع کنید باید پیام انقلاب از اینجا به آمریکا صادر شود.

جهاد اقتصادی در تصوف گم شده است

دومین مشکل، تصوف است. اینها ضد عقلانیت هستند. عقلانیت یکی از سیاست­‌های رهبری است. حضرت آقا امسال گفتند جهاد اقتصادی که البته در بین مسائل سیاسی گم شد. یک کاری هم که شما باید انجام دهید این است که وزیر اقتصاد را بیاورید و از او بپرسید برای این سال جهاد اقتصادی چه کرده­‌اند؟ بعد شما در این مورد نظر بدهید که نیازمند کار در این زمینه است. آیا این جهاد اقتصادی بدون عقلانیت می­‌شود؟ الآن تصوف در حال ایجاد انحرافاتی بزرگ در تاریخ بشریت است مثل بهائیت. اگر کلام خوب استخراج نشود در فقه که مبنای عقلانیت ماست هیچ کاری نمی­‌توانیم بکنیم. باید کارهای فقهی را انجام دهید. بسیج باید به عنوان گروه فراساختار در دانشگاه از دانشکده‌­ها بخواهد که آقا فقه سیاسی، فقه ارتباطات، فقه فرهنگ شما و …کجاست؟ بعضی از این کارها هم قبلا انجام شده است؛ مثلا مرحوم مدرس، ایشان یک فقیه حکومتی هستند ولی متأسفانه ما هنوز ایشان را نمی­شناسیم.

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

تشکرات از این پست
ahmadfeiz javid1000
دسترسی سریع به انجمن ها