0

آرشـیو اخــبار کـنکور-دانـشگاه-دانـشجو

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

تنها چیزی که در دنیا باقی‌ می‌ماند باقیات الصالحات است
سه شنبه 24 بهمن 1391  10:54 PM

آیت‌الله مهدوی کنی در مراسم اولین جشن کتاب دانشگاه امام صادق (ع):
تنها چیزی که در دنیا باقی‌ می‌ماند باقیات الصالحات است

خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه امام صادق (ع) گفت: دانشگاه، سیاست و اقتصاد باید شایسته باشد و هر چیز که شایسته باشد آثارش هم خوب است.

خبرگزاری فارس: تنها چیزی که در دنیا باقی‌ می‌ماند باقیات الصالحات است
  • Tweet
  •  
  •  

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌ کنی رئیس دانشگاه امام صادق و رئیس مجلس خبرگان رهبری که در مراسم اولین جشن کتاب دانشگاه امام صادق (ع) سخن می‌گفت، اظهار داشت: خداوند می‌فرماید باقیات الصالحات خیر است و چیزهایی که ماندگاری داشته باشد نیز همین‌طور البته صالح با حسنه فرق دارد صالح یعنی شایستگی و شایستگی نیازهایی دارد که نیازهای جامعه نیز برگرفته از همه شایستگی‌ها است.

وی با بیان اینکه دانشگاه هم باید یک دانشگاه شایسته باشد، تأکید کرد:‌ سیاست و اقتصاد نیز باید شایسته باشد چرا که هرچه شایسته باشد آثارش هم خوب است.

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) به شخصیت امام ششم شیعیان اشاره و تصریح کرد: اگر امام صادق (ع) امروز باقیست به خاطر همین روش تربیت اصحاب و شاگردها و سبک زندگی بوده و کسانی که در زندگی سبک ندارند باقی نمی‌مانند. سیاست، اخلاق و اقتصاد نیز باید سبک داشته باشد.

آیت‌الله مهدوی کنی اظهار داشت: امید من به شما دانشجویان است و بودن من به خاطر شما است و بدانید چیزی که باقی می‌ماند صالحات است و صالحات نیز پول و مقام نیست.

وی اضافه کرد:‌ بنده نمی‌گویم پول نقشی در زندگی ندارد اما پول جزو زینت حیات دنیا است و جزو باقی و صالحات نیست و اگر علمای بزرگ ما امروز در بین ما باقی مانده‌اند به خاطر باقیات الصالحات آنها است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان نیز از برادر خود آیت‌الله باقری کنی به خاطر همراهی وی تا کنون تشکر کرد و اظهار داشت: برادرم همیشه با من بوده از اول جوانی حتی بعد از انقلاب و هیچ وقت مرا تنها نگذاشته است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها