0

آرشـیو اخــبار کـنکور-دانـشگاه-دانـشجو

 
Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 1720
محل سکونت : ا.غ

بررسی تهدیدات «زندگی دوم» در فضای مجازی
چهارشنبه 20 دی 1391  8:44 PM

از سوی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی صورت می‌گیرد
بررسی تهدیدات «زندگی دوم» در فضای مجازی

خبرگزاری فارس: دبیر همایش «زندگی دوم» با بیان اینکه فضای مجازی «زندگی دوم»، جوانان را مورد تهدید قرار می‌دهد،‌ گفت: در دنیای واقعی افراد همواره با محدودیت‌هایی مواجه هستند،‌ اما در فضای مجازی افراد از محدودیت‌ها عبور می‌کنند.

خبرگزاری فارس: بررسی تهدیدات «زندگی دوم» در فضای مجازی
  • Tweet
  •  
  •  

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کاظم فولادی دبیر علمی همایش «زندگی دوم» گفت: با توجه به ضرورت بررسی علمی پدیده زندگی دوم، همایش تخصصی در 30 بهمن‌ماه امسال به منظور آشنائی هر چه بیشتر کارشناسان و متخصصان فضای مجازی و بررسی ابعاد مختلف این پدیده و ارایه راهکارهایی برای مدیریت آن در تهران برگزار می‌شود.

مفهوم «زندگی دوم» و به تبع آن پدیده‌ تکنولوژیک آن در قالب وب سایت زندگی دوم (Second Life)  نیازمند مطالعه، تحقیق و بررسی  بیشتر کارشناسان و خبرگان فضای مجازی است و اتخاذ تدابیر هوشمندانه در این باره ضروری است.

فولادی افزود: از آنجایی که وب سایت زندگی دوم در ایران همچنان در بین عموم به صورت گسترده شناخته نشده، ضروری است پیش از این که به مرحله خطر برسد، از سوی مسئولان و کارشناسان مربوطه به طور دقیق بررسی شود تا از وقوع مشکلات بعدی پیشگیری شود.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت بررسی همه جانبه «زندگی دوم» و ضرورت مطالعه آن به عنوان یک پدیده بین رشته‌ای گفت: در همین راستا تصمیم شورای سیاستگذاری همایش بر این شد فراخوان مقاله همایش به طور گسترده و در بین دانشکده‌های علوم انسانی و مهندسی اطلاع‌رسانی شود.

دبیر علمی همایش افزود: از آنجا که فلسفه «زندگی دوم» با مبانی دینی و اعتقادی ما مرتبط است، تلاش کرده‌ایم که در این همایش از حضور اندیشمندان حوزه نیز استفاده شود و تاکنون با مراکزی همچون پژوهشکده باقرالعلوم(ع) به توافقات خوبی در تهیه مقاله و محتوا رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه فضای مجازی «زندگی دوم» جوانان به ویژه افراد زیر 20 سال و به خصوص دختران را به شدت مورد تهدید قرار می‌دهد،‌ گفت: در دنیای واقعی افراد همواره با محدودیت‌هایی مواجه هستند،‌ اما در این فضا افراد می‌توانند از محدودیت ها عبور کرده، از دنیای واقعی جدا شده و با دنیای مجازی انس بگیرند.

فولادی افزود: به دلیل جذابیت‌های زیادی که این فضا برای نوجوانان دارد،‌ آنها ساعات زیادی از وقت خود را به آن اختصاص داده و از انجام فعالیت‌های سازنده زندگی خود باز می‌مانند و این مهم در سطح کلان می‌تواند به کاهش سطح شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی بینجامد.

وی با بیان اهمیت حضور فرهیختگان کشور در این همایش و دعوت از آن‌ها برای ارائه نتایج فعالیت‌های علمی خود درباره «زندگی دوم» افزود: محققان، پژوهشگران و اساتید حوزه و دانشگاه می‌توانند نتایج فعالیت‌های علمی خود را در قالب مقاله از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی همایش به آدرس www.cyberconf.ir حداکثر تا یکم بهمن‌ماه امسال به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

شایان ذکر است، این همایش یک روزه از سوی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و سازمان‌های مختلف علمی و اجرائی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

 

 

تشکرات از این پست
javid1000
دسترسی سریع به انجمن ها