0

آرشـیو اخــبار کـنکور-دانـشگاه-دانـشجو

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پذیرش دانشجوی پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
شنبه 27 آبان 1391  10:28 PM

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مقطع دکتری تخصصی پژوهشی دانشجو می پذیرد.

  مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای سال تحصیلی 92-1391 از میان واجدین شرایط برای تحصیل در مقطع دکتری تخصصی پژوهشی در رشته بیوشیمی بالینی دانشجو می پذیرد.

ظرفیت پذیرش در این مرکز یک نفر است و متقاضیان باید دارای دانشنامه کارشناسی ارشد رشته بیوشیمی(بالینی و پایه)، ژنتیک و زیست شناسی سلولی و مولکولی باشند و حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری مدارک مورد نیاز را به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارسال کنند.

مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز برای سال تحصیلی92-1391 از میان واجدین شرایط در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، بافت شناسی، جنین شناسی، علوم تشریح، توان بخشی، بیولوژی سلولی و ملکولی، ژنتیک، میکروب شناسی پزشکی، باکتری شناسی و میکروبیولوژی دانشجو می پذیرد.

ظرفیت پذیرش در این مرکز 6 نفر می باشد و حداکثر تا پایان آبان ماه سال جاری مدارک مورد نیاز را به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارسال کنند.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها