0

آرشـیو اخــبار کـنکور-دانـشگاه-دانـشجو

 
Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 1720
محل سکونت : ا.غ

برگزاری سومین یادواره فرهنگی-هنری دفاع مقدس در دانشگاه‌ها
یک شنبه 19 شهریور 1391  11:19 PM

خبرگزاری فارس: مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم با اشاره به برگزاری سومین یادواره فرهنگی- هنری دفاع مقدس، هدف اصلی این یادواره را انتقال ارزش‌ها و جان‌فشانی‌های دوران دفاع‌مقدس به دانشجویان دانست.

خبرگزاری فارس: برگزاری سومین یادواره فرهنگی-هنری دفاع مقدس در دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جلیل دارا مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه سومین جشنواره فرهنگی- هنری دفاع مقدس امسال به صورت گسترده‌تری در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود، گفت: فراخوان برگزاری این یادواره از نیمه مردادماه سال جاری به منظور دریافت آثار و استفاده از گروه‌های مختلف فرهنگی- هنری منتشر شد که تاکنون نیز مورد استقبال نسبتاً خوبی قرار گرفته است.

دارا افزود: در تمامی برنامه و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها سعی ما بر این است که از پتانسیل و استعداد بالای دانشجویان که بعضاً همراه با خلاقیت‌ها و ابتکارات فراوان است، بهره بگیریم که یادواره دفاع مقدس نیز یکی از همین موارد است.

وی انتقال ارزش‌ها و جان‌فشانی‌های دوران دفاع‌مقدس به دانشجویان را هدف اصلی این یادواره دانست و افزود: این انتقال مفاهیم و ارزش‌ها به قدری مهم است که مقام معظم رهبری گرامیداشت شهیدان را کمتر از شهادت نمی‌دانند چرا که این امر از به فراموش سپرده‌شدن فرهنگ با عظمت دفاع مقدس جلوگیری خواهد کرد.

دارا در بخش دیگری یاد و خاطره شهدای جهاد علمی را گرامی داشت و تاکید کرد: امروز باب جهاد و ایستادگی، باب فتوحات علمی و نوآوری‌های علمی است و دانشگاهیان به عنوان طلایه‌داران این امر با الگو‌گیری از روحیه جهادی و کار بی‌وقفه پیروزی‌های چشم‌گیری را نصیب ملت ایران خواهند کرد.

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

 

 

تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها