افزایش قیمت غذای دانشجویی/ آغاز بیمه تکمیلی دانشجویان از مهرماه
یک شنبه 19 شهریور 1391 11:18 PM
خبرگزاری فارس: رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از افزایش قیمت غذای دانشجویی در سال تحصیلی جدید و آغاز بیمه تکمیلی آنها خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کیوان مرادیان رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در نشستی خبری با بیان اینکه صد در صد هزینه تغذیه دانشجویان در طول سال تحصیلی به صورت وام به آنها پرداخت میشود، گفت: سال گذشته با توجه به امکانات موجود 20درصد دانشجویان میتوانستند صد در صد مبلغ تغذیه را دریافت کنند اما امسال تمام متقاضیان این وام میتوانند از آن بهرهمند شوند.
به گفته وی، میزان وامهای صندوق رفاه وزارت علوم برای رشتههای فناوری برتر از جمله رشتههای انرژی هستهای و نانو تا سه برابر تسهیلات سایر دانشجویان است.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به افزایش قیمت غذای دانشجویی در سال تحصیلی جدید گفت: در سال گذشته قیمت غذای کم هزینه 290 تومان ، غذایی با هزینه متوسط 350 تومان و غذای پرهزینه 485 تومان بود. این رقم در سال تحصیلی جدید برای غذای کم هزینه 350 تومان، غذای با هزینه متوسط 485تومان و غذای پرهزینه 590 تومان رسیده است.
به گفته وی، بازپرداخت وام تغذیه دانشجویان 9 ماه پس از فارغ التحصیلی و در 60 قسط صورت میپذیرد.
وی همچنین با اشاره به پرداخت 18 نوع تسهیلات از طریق صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان گفت: دانشگاهها با حمایتهایی که صورت پذیرفته از امکانات جدیدی برای افزایش سرعت پخت غذا و افزایش کیفیت غذا برخوردار شدهاند.
مرادیان گوشت مورد استفاده در دانشگاهها برای غذای دانشجویی را گوشت با کیفیت برزیلی اعلام کرد و گفت: تعدادی از دانشگاهها اقلام اساسی را تهیه میکند و پخت را به پیمانکار واگذار میکند اما 35درصد از دانشگاهها به طور کامل پخت غذا و تهیه اقلام را به بخش خصوصی واگذار کردهاند.
وی میزان یارانه تغذیه به دانشگاههای کشور را 21 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم در حال حاضر به دانشگاهها پرداخت شده است.
* تمام دانشجویان بیمه تکمیلی میشوند
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه تمام دانشجویان در سال تحصیلی جدید بیمه تکمیلی میشوند، گفت: طبق آمار اعلام شده از 4میلیون دانشجو کمتر از 300هزار نفر بیمه پایه دارند، شرط بیمه تکمیلی دانشجویان داشتن بیمه پایه است.
وی مبلغ پرداختی از سوی دانشجویان برای بیمه تکمیلی را ماهانه 6هزار تومان اعلام کرد که 4هزار تومان آن را مختص خدمات عمومی و 2هزار تومان برای خدمات تکمیلی مانند دندانپزشکی و چشم پزشکی است.
وی میزان کل پرداختی دانشجویان برای بیمه تکمیلی را سالانه 72هزار تومان اعلام کرد، ضمن اینکه سالانه دانشجویان باید 2هزار تومان نیز بابت بیمه حوادث پرداخت کند.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم تأکید کرد که تمام دانشجویان میتوانند کل مبلغ بیمه تکمیلی را به صورت وام دریافت کنند و 9 ماه پس از فارغ التحصیلی به صورت اقساط 60 ماهه این مبلغ را پرداخت کند.
وی میزان ارائه خدمات به دانشجویان در بخش جراحی عمومی را تا سقف 3میلیون تومان، جراحی خاص تا سقف 5میلیون تومان هزینههای آزمایشگاهی تا سقف 200هزار تومان، هزینه دندانپزشکی تا سقف 200هزار تومان و برای عینک تا سقف 100هزار تومان اعلام کرد.
مرادیان خاطرنشان کرد: شرکت بیمه و کنترل باید در دانشگاه شعبه ارائه خدمات ایجاد کند و برای هر دانشجو کارت بیمه حوادث و بیمه تکمیلی صادر کند، همچنین پرداخت خسارت دانشجویان باید در کوتاهترین زمان یعنی حداکثر یک ماهه صورت بپذیرد.
وی گفت: ده درصد از کل سرجمع مبلغی که به بیمه گذار پرداخت میشود در اختیار صندوق رفاه برای اختصاص دانشجویانی که هزینه درمان بیشتر خواهند داشت اختصاص مییابد.
امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را