اختصاصی/در دشتستان روی داد؛
هجوم سارقین مسلح به یک منزل و مصدومیت شدید یک زن
بوشهرنیوز: روز گذشته هجوم سه سارق مسلح به یک خانواده در دهقائد دشتستان دو مصدوم برجای گذاشت.
به گزارش "بوشهرنیوز" سه سارق مسلح به قصد سرقت در روستای دهقائد به یک منزل مسکونی هجوم برده و طلاهای یک زن را به سرقت بردند.
گزارش خبرنگار "بوشهرنیوز" حاکیست، وقتی این خانواده چهار نفره، خود را در مقابل سارقین مسلح دیدند از آن ها درخواست کردند طلاها را با برده اما به آنان آسیبی نرسانند.
این گزارش می افزاید: سارقین هنگام سرقت طلاهای زن با استفاده از سلاح سرد به زن خانواده شدیدا آسیب رسانده به طوری که این زن در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت.
گفته می شود همسر وی نیز به ضرب چاقو مصدوم شد اما جراحات وی سطحی بوده و پس از انجام جراحی های سراپایی به منزل خود بازگشت.
گزارش "بوشهرنیوز" حاکیست، هجوم سارقین مسلح به منزل این خانواده موجب رعب و وحشت شدید آنان به خصوص دو کودک هفت و چهار ساله این خانواده شده بود.
گفته می شود سارقین پس از سرقت متواری شده و هم اکنون تلاش ها جهت شناسایی و دستگیری آنان ادامه دارد.