0

تاپیک جامع سوالات مذهبی

hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

پاسخ به:تاپیک جامع سوالات مذهبی
شنبه 18 شهریور 1391  1:18 PM

تاريخ مشاوره : شنبه 14/5/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 16/5/1391
تحصيلات : ديپلم
گروه : سوالات شرعي

سوال : با سلام پسری هستم 20 ساله، متولد تبریز که بخاطر شغل پدرم 11 سالگی از تبریز خارج شدیم و پس از 2 سال اقامت در زنجان، هم اکنون نزدیک 7 سال است در تهران ساکن شده ایم و با خانواده ام زندگی می کنم. در تمام مدت خارج از تبریز بودن، هر گاه به تبریز مسافرت می کردیم نماز و روزه را کامل به جا می آوردیم به این علت که ممکن بود باز به تبریز برگردیم. هم اکنون نیز احتمال بازگشت به تبریز وجود دارد ولی قصدی نیست که مثلاً بعد از اتمام درس یا بازنشستگی یا هر چیزی به تبریز برگردیم. بلکه در حد احتمال مطرح است. بنده دانشجوی پزشکی هستم و پس از اتمام درسم قصد دارم در همین تهران به طبابت بپردازم و قصدی برای بازگشت به تبریز ندارم. در صورتیکه نتوانستم در تهران شاغل شوم در شهرهای دیگر ایران طبابت خواهم کرد و ممکن است به تبریز برگردم. آیا با این حال بر من واجب است که نماز و روزه را همچنان کامل در تبریز به جا آورم؟ آیا تا آخر عمر اینگونه خواهد بود؟ اگر قصدی داشته باشم که به شهر دیگری بروم، مثلاً قصد کنم که بعد از اتمام درسم در اصفهان ساکن شوم، آیا باید در اصفهان نیز کامل به جا آورم و بعد از این قصد نیز باز اگر هر از گاهی به تبریز مسافرت کردم در تبریز باید نماز و روزه کامل ادا کنم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
تا موقعی که از تبریز اعراض نکرده اید (یعنی قصد نکرده اید که دیگر هیچگاه آنجا را به عنوان محل سکونت انتخاب نخواهید کرد) هنوز وطن شما است و نماز در آن کامل و روزه هم صحیح است، خواه وطن دیگری برای خود انتخاب کرده باشید یا نه.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.

به رنگ سبز

سبز باشیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها