0

تاپیک جامع سوالات مذهبی

hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

پاسخ به:تاپیک جامع سوالات مذهبی
شنبه 18 شهریور 1391  1:15 PM

تاريخ مشاوره : دوشنبه 16/5/1391
تاريخ پاسخ : پنج شنبه 19/5/1391
تحصيلات : ديپلم
گروه : سوالات شرعي

سوال : بسم الله
باعرض سلام و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات.
من حدود یک ماه هست که کنکور دادم و رشته تحصیلیک هم علوم انسانی هست و خدا رو شکر رتبه ام هم خوب شده. من با این رتبه هم حقوق دانشگاه علامه هم حسابداری و هم مدیریت و روانشناسی قبول میشم. اما در اصل از خیلی وقت پیش تصمیم گرفته بودم که ارتباطات بخونم. به خاطر اینکه احساس می کردم کشور ما امروز به یک متخصص ارتباطات بیشتر از یه وکیل احتیاج داره و غیر از این دو درسهای حاج آقا مکارم و مقاله ایشون درباره انتظار خوندم که یک منتظر باید به علوم روز مجهز باشه و با تحقیقاتم راجع به تهاجم فرهنگی فهمیدم که ارتباطات الان بزرگترین سلاح دشمنه.من می خوام حتی تحصیلاتم رو تا اونجایی که میشه راجع به این رشته ادامه بدم اون هم در بهترین دانشگاه های دنیا که آدم مفیدی برای رهبرم باشم.علاوه بر اون استعدای هست که از بچگی توی این زمینه با من همراه بوده و همینطور علاقه ای که خودم بین تمام رشته های انسانی به این رشته دارم و یه جوری فکر می کنم خوندن این رشته یه جورایی وظیفه منه.
اما پدر و مادرم دوست ندارند من این رشته رو بخونم. میگن حالا که حقوق و حسابداری قبول میشی باید یه دونه از این دوتا رو بخونی.نه اینکه رضایت نداشته باشن اما مامانم خیلی دوست داره دخترش وکیل بشه! هرچقدر هم که همه می گن من احساستیم و توانایی حقوق و حسابداری خوندن ندارم گوش نمی دن.اگه میشه بگین من باید چیکار کنم. اون چیزی که خودم دوست دارم و کشورم بهش احتیاج داره رو بخونم یا اون چیزی که پدر و مادرم میگن.
ممنون
پاسخ : با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
کشور به همه این رشته ها و نیروهای پاک و مخلص نیاز دارد. لذا این گونه نیست که یکی بر شما واجب و الزامی باشد.
بهتر است تا فرصت هست بیشتر در این زمینه تحقیق نمایید و از مشورت دیگران استفاده نمایید. اگر انتخاب رشته شما موجب ناراحتی و اذیت والدین نمی شود، مشکلی برای انتخاب ندارید.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.

به رنگ سبز

سبز باشیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها