0

تاپیک جامع سوالات مذهبی

hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

پاسخ به:تاپیک جامع سوالات مذهبی
شنبه 18 شهریور 1391  12:12 PM

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1011907 

آيت الله بهجت 
موسسه ذکر 
تاريخ مشاوره : جمعه 10/6/1391
تاريخ پاسخ : يکشنبه 12/6/1391
تحصيلات : ليسانس
گروه : سوالات شرعي

سوال : با سلام در ادامه سوال کد1006517 فرموده بودید مرجع فعلی را معرفی کنم مرجع فعلی من اقای مکارم است ولی من اقای بهجت را اعلم و دیگر مراجع را یکسان میدانم حال با توجه به این مساله جواب شما چیست؟
پاسخ : با سلام وعرض تحیت.
دوست محترم!
به نظر آیت الله مکارم عمل کنید. بنا بر نظر ایشان در خواندن نماز قضا، رعایت ترتیب لازم نیست. البته نمازهای ظهر و مغرب از هر روز باید مقدم بر نماز عصر و عشای آن روز خوانده شود.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1011876 

آيت الله بهجت 
موسسه ذکر 
تحصيلات : ديپلم

سوال : با سلام و عرض خسته نباشید.
چند سال قبل یكدستگاه ماشین بصورت از دم قسط از طرف بنیاد جانبازان به بنده داده شد ( لازم به ذكر است همچنان مشغول پرداخت اقساط ان هستم ) بنده با فروش ان قطعه زمینی را به نیت ساخت خانه خریداری نمودم ولی بعدها وبنا به دلایلی از ساخت و ساز در ان زمین منصرف شده و در جایی دیگر ساخت خانه ای را شروع كردم كه ساخت ان نیز به اتمام نرسیده است .در سال جاری زمین مورد اشاره رافروخته و مبادرت به پیش خرید خانه ای كردم وحالا تصمیم دارم خانه پیش خرید شده را به عنوان قسمتی از مهریه همسرم در اختیار ایشان قرار دهم.
حال سئوال بنده این است كه ایا در این فرایند (از دریافت ماشین تا پرداخت مهریه) خمسی به گردن من یا همسرم خواهد بود یا خیر.
دوست محترم!
آن زمین خمس ندارد. به مهریه نیز خمس تعلق نمی گیرد.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1011905 

آيت الله بهجت 
موسسه ذکر 
تحصيلات : ليسانس

سوال : بزا سلام سوال من تکراری نیست و حذف شده کسی قسمتی از بدنش زخمی و خونی است اما کم و بعد از شستشو با حوله بدن را خشک میکند که مقدار کمی از خون به حوله سرایت میکند اما مقدار ان از سکه کمتر است و باز بعدها از این حوله بارها استفاده میکند ولی اگر جمع این خون ها که به حوله سرایت کرده و یا دوباره ان رطوبت بدن یا حوله به جاهای دیگر سرایت کرده اندازه سکه نمیشود ایا این سرایت ها برای نماز اشکال دارد یا چون هنوز اندازه یک سکه نشده اشکال ندارد؟ ایا این تحلیل درست است یا خیر؟
دوست محترم!
این که خون کمتر از یک درهم باشد و بخشیده شده است مربوط به لباس و بدن نمازگزار است. لذا در فرض مزبور، حوله نجس بوده و در تماسهای بعدی که با دست و صورت خیس ملاقات می کرده، آنها را هم نجس می کرده است.
البته نمازهای خوانده شده اشکالی ندارد و صحیح هستند، ولی از این به بعد باید رعایت کند.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1011643 

آيت الله مکارم 
موسسه ذکر 
تاريخ مشاوره : پنج شنبه 9/6/1391
تحصيلات : طلبه

سوال : با سلام. من چند سال پیش از دو نفر درمورد مرجع اعلم سوال کردم و آن دو، آقای مکارم را معرفی کردند. اما من درمورد عدالت یکی از آن دو شک دارم چون او اصلا یک غریبه بود. حالا با توجه به مطلب فوق و هم چنین با توجه به اینکه آقای مکارم جزو مراجعی که جامعه ی مدرسین اعلام کرده، میباشند، آیا میتوانم هم چنان مقلد او باشم یا باید دوباره تحقیق کنم؟ با تشکر
دوست محترم!
اگر آن دو نفر از اهل خبره بوده که توانایی شناسایی اعلم را دارند ـ مانند اساتید حوزه یا روحانیونی که مرتبط با حوزه هستند ـ و در خصوص این موضوع می دانید که اهل دروغ نیستند، کفایت می کند و نیاز به فحص بیشتر نیست.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012257 

آيت الله مکارم 
آقای شاه جعفري 
تاريخ مشاوره : يکشنبه 12/6/1391
تحصيلات : نا مشخص

سوال : سلام درسته که اگر در غذا نمک نریزیم حرام می شود؟ این قضیه فقط در مورد پختن صدق می کند یا مثلاً موقع خوردن سبزیحات خام هم به این صورت است؟
پاسخ : به نام خدا و با سلام و احترام:
مطلبی که شنیده اید، از اصل صحیح نیست و غذای بدون نمک نیز حلال محسوب می شود.

به رنگ سبز

سبز باشیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها