0

تاپیک جامع سوالات مذهبی

hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

پاسخ به:تاپیک جامع سوالات مذهبی
شنبه 18 شهریور 1391  12:11 PM

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012389 

آيت الله خامنه اي  
موسسه ذکر 
تاريخ مشاوره : يکشنبه 12/6/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 13/6/1391
تحصيلات : ديپلم
گروه : سوالات شرعي

سوال : با سلام.
اگر کسی را ناخواسته ناراحت کنی ایا حقی ازش بر گردن داری(این اذیت در برنامه های چت انجام شده)
پاسخ : با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
اگر او را هنوز می بینید معذرت خواهی کنید، والا وظیفه ای جز توبه ندارید.
موفق باشید.
مؤسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012394 

آيت الله مکارم 
موسسه ذکر 
تحصيلات : نا مشخص

سوال : سلام میخواستم بدونم استفاده ازالنگوودستبندازروی ساق دست وهمینطورانگشتروحلقه طلاپیش نامحرم اشکال داردجوراب نازک چطورلطفا راهنماییم کنیدمرجع تقلیدم آقای مکارم هستند
دوست محترم!
این موارد اشکال دارد. بله، حلقه و انگشتر اگر عرفا زینت محسوب نشود اشکال ندارد.
موفق باشید.
مؤسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012397 

آيت الله مکارم 
موسسه ذکر 
تحصيلات : ليسانس

سوال : سلام من مهمانی خانه ی یکی از اشنایان رفتم . همسایشون یک درخت میوه داشت که تعدادی از شاخه هایش اومده بود تو خانه اشنامون . سوال = من چند تا از میوه های افتاده بر زمین بر داشتم ایا باید اجازه از همسایه میگرفتم ؟ من اجازه نگرفتم اگه مشکل داره راه حلش چیه؟
دوست محترم!
بله، در این موارد، باید از همسایه اجازه گرفت. حالا از آشنایتان بخواهید که از همسایه حلالیت بطلبد.
موفق باشید.
مؤسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012410 

آيت الله اراکي  
موسسه ذکر 

سوال : با سلام و تشكر فراوان از پاسخ به كد 1010031 كه واقعا كمك زیادی به من كردید . مشكل دیگری كه من در این رابطه دارم این است از آنجایی كه با توجه به اینكه در رساله آیت ا... اراكی در بحث كثیر شك گفته شده است اگر ناشی از ترس ، غضب و پریشانی نباشد به شك خود عمل نكند حال كه چون من فكر می كنم معمولا در هنگام انجام این موارد به موضاعات مختلفی فكر می كنم و معمولا همچنان كه گفتم ممكن است ترسی هم از عدم درست بودن وسایر این موارد هم وجود داشته باشد مدام به خودم می گویم نكند چون این موارد است شك من درست است و باز هم باید این اعمال را تكرار كنم تا شكم هم برطرف شود از طرفی اگر باز بخواهم به شك خودم اعتنا كنم كه همان می شود احتمالا باز مانند قبل و یا حتی بدتر می شود چون به جایی رسیده كه گاهی هم شك می كنم آیا در هنگام انجام عمل در فكر بوده ام یا خیر و در هر صورت این مورد باز باعث شده است كه خیلی اذیت بشوم و متاسفانه فكر می كنم باز به گذشته برگشته ام لطفا راهنمایی كنید همچنان كه پاسخ فرمودید باید به این موارد بی اعتنا و بی توجه باشم ؟ با تشكر
دوست محترم!
منظور از شرط این که شک ناشی از ترس و غضب و پریشانی نباشد، این است که شخص اهل شک نباشد، ولی به طور مقطعی به خاطر این عوامل زیاد شک کند. این شخص کثیر الشک نیست.
شما که به طور کلی زیاد شک می کنید مشمول این مورد نیستید. پس به شک خود اعتنا نکنید.
موفق باشید.
مؤسسه ذکر ـ قم.
مشاهده نظرات این مشاوره

کد مشاوره
مقطع
موضوع
مشاور

1012525 

آيت الله خامنه اي  
موسسه ذکر 
تاريخ مشاوره : دوشنبه 13/6/1391

سوال : با سلام.لطفا راهنمایی فرمایید شرایط استخاره چه می باشد.آیا استخاره به قرآن مجاز است؟در مورد افرادی كه برای هر كاری دست به دامان استخاره میشوند چه توصیه ای دارید؟
دوست محترم!
اسنخاره ـ و همینطور استخاره به قران ـ اشکالی ندارد، به شرط آن که تفکر و مشورت حیرت را برطرف نکرده باشد. در غیر این صورت استخاره اعتباری ندارد.
موفق باشید.
مؤسسه ذکر ـ قم.

به رنگ سبز

سبز باشیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها