استیک قارچ
سه شنبه 18 آبان 1389 12:22 PM
استیک قارچ
|
●مواد لازم : ▪گوشت فیله گوساله :: ۲۰۰گرم ▪پودر فلفل :: ۴/۱ قاشق چایخوری ▪خردل :: نصف قاشق چایخوری ▪قارچ :: ۱ قاشق سوپخوری ▪آرد ذرت :: ۲ قاشق سوپخوری ▪روغ مایع :: ۲ قاشق سوپخوری ▪آب مرغ :: ۲ پیمانه ▪كره :: ۳ قاشق سوپخوری ▪نمك و فلفل :: به میزان لازم ●طرز تهیه : قارچ را پس از شستن خرد كرده ، در كره تفت می دهیم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده ، با كمی نمك و فلفل روی حرارت قرار داده ، به هم می زنیم تا سس كمی غلیظ شود . در آخر قارچ را اضافه كرده و روغن مایع را در ماهیتابه ریخته وروی حرارت قرار می دهیم . سپس گوشت را كمی با بیفتك كوب كوبیده ، سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده و با برس روی گوشت می مالیم وگوشت را به این ترتیب مزه دار كرده ، در ماهیتابه قرارداده و سرخ می كنیم . آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم ، سپس با كلم سفید، پیازچه و... آن را تزیین می كنیم . |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...