0

استیک با قارچ

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

استیک با قارچ
سه شنبه 18 آبان 1389  12:18 PM

استیک با قارچ

شرح حال این غذا:


مواد لازم:


گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶قطعه


کره ۱۵۰ گرم


فلفل کوبیده نرم یک قاشق چایخوری


قارچ ۲۵۰ گرم


نمک به مقدار کافی


دستور تهیه: قطعات گوشت را کمی می‌کوبیم و با دست به آنها شکل منظمی می‌دهیم . نصف کره را آب می‌کنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل می‌پاشیم و با کره آب شده آغشته می‌کنیم؛ تابه چدنی را می‌گذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ می‌کنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه می‌ریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه می‌ریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ می‌ریزیم، در صورتی‌که قارچ تازه مصرف نمائیم، قارچ را تمیز و خرد می‌کنیم و در یکی دو قاشق کره آنرا کمی سرخ و مثل کنسرو قارچ مطابق دستور عمل می‌کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها