0

کوکوی مرغ

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوکوی مرغ
سه شنبه 18 آبان 1389  8:10 AM

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

● مواد لازم:


▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد؛


▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری؛


▪تخم مرغ: ۴ عدد؛


▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری؛


▪ سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ گردو خرد شده نه خیلی ریز: ۲ قاشق غذاخوری؛


▪ زرشک پلوئی: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛


▪ زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش): ۱ قاشق چای خوری؛


▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.


● طرز تهیه:


ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.


سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.


▪ نکته:


از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها