0

کوکوی بادمجان

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوکوی بادمجان
سه شنبه 18 آبان 1389  7:54 AM

کوکوی بادمجان

بادمجان  :  ۶ عدد


شیر هموژنیزه  :  ۱ فنجان


تخم مرغ  :  ۲ عدد


آرد ذرت  :  ۲ قاشق سوپخوری


نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری


شیر را گرم کنید، ذرت را در آن بریزید و به‌هم بزنید تا غلیظ شود ولی نگذارید گلوله گلوله گردد. سپس بادمجان و نمک را با آن مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را آهسته آهسته روی مخلوط فوق بریزید، سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف بکند و آن را با مخلوط فوق بیامیزید.


مخلوط فوق را در تابه‌ای که با کره چرب شده بریزید و تا ۲۵ دقیقه در فرداغ بگذارید. پس از ۱۵ دقیقه حرارت فر را پائین بیاورید و تا سی، چهل دقیقه دیگر هم کوکو را در فر بگذارید تا وسط آن خوب بپزد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها