کوکو رنگی
سه شنبه 18 آبان 1389 7:41 AM
کوکو رنگی
|
![]() ▪ هشت عدد فلفل دلمه قرمز، سبز، زرد ▪ سه فنجان پنیر پیتزا ▪ سه عدد تخم مرغ ▪ دو قاشق مرباخوری جعفری خرد شده ▪ کمی برگ ریحان برای تزئین ▪ دو حبه سیر بزرگ خرد شده ▪ دو عدد فلفل دلمه زرد و قرمز خرد شده ▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪ دو قاشق مرباخوری سرکه ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه ● طرز تهیه هشت عدد فلفل دلمه را شسته و سپس برای هشت تا ۱۰ دقیقه کبابی کنید، سپس آنها را درون یک کیسه فریزر قرار دهید و صبر کنید تا سرد شود. سپس آنها را به خوبی خرد کنید.تخم مرغ ها را با پنیر به خوبی مخلوط کرده و نیمی از سیر را با نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید و خوب هم بزنید. فلفل دلمه های کبابی خرد شده را با این مواد مخلوط کرده و در ظرفی که ته آن را چرب کرده اید قرار دهید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند.فلفل دلمه های باقیمانده را خرد کرده با بقیه سیر، سرکه، روغن زیتون ، جعفری و ریحان خرد شده به خوبی مخلوط کرده و سرو کنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...