کوفتهی به
سه شنبه 18 آبان 1389 7:41 AM
کوفتهی به
|
![]() ▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ▪ پیاز ۲عدد ▪ نان تست ۳ برش ▪ به درشت ۳عدد ▪ جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری ▪ ترخان خرد شده یک قاشق سوپخوری ▪ کره ۲۵ گرم ▪ آب داغ ۲ لیوان ▪ شکر یک قاشق مرباخوری ▪ نمک و فلفل به میزان کافی ● طرز تهیه: ابتدا بهها را از وسط ببرید و داخل آنها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید. گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. هر کوفته را به اندازهی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید. کوفتهها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید. کوفتهها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آنها را داخل ظرف مناسب بچینید. باقی ماندهی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت ۱۰دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه قرار دهید. در صورت دلخواه میتوان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چایخوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...